начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

Заплащане/обезщетение при прекратен срочен трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплащане/обезщетение при прекратен срочен трудов договор

Мнениеот sam0trak » 22 Ное 2011, 20:43

Здравейте, бях назначен във фирма на срочен трудов договор по чл. 67 ал.1 т.2 във връзка с чен 68 ал. 1 т.1 и чл. 68 ал. 3 от КТ. След изтичане на уговорения срок договорът ми бе прекратен по чл. 325 т.3 от КТ. Работодателят ми дължи обезщетения по чл. 224 от КТ за неизползван платен годишен отпуск, неизплатено месечно възнаграждение за м. октомври, неизплатени командировачни в чужбина за два месеца –септември и октомври/ и неизплатено възнаграждение в натура за 2009 и 2010г. Моля да ми изясните какъв е нормативно определения срок за изплащане на горните дължими суми от работодателя?
sam0trak
Нов потребител

Re: Заплащане/обезщетение при прекратен срочен трудов догово

Мнениеот tania007 » 23 Ное 2011, 09:09

Със заплатата за м.октомври, ако сте освободен през октомври. Ако сте освободен от 01.11.2011 обезщетението по чл.224 трябва да Ви бъде платено със заплатите за м. Ноември.
tania007
Нов потребител

Назад към Трудово право