Здравейте,
Баща ми и майка ми са разведени.Аз и брат ми по съдебно решение сме отсъдени на баща ни,т.е. имахме избор при кой да останем и ни решихме да сме при него.Сега след 2 години,баща ни иска да увеличи издръжката.
..няма да изпадам в подробни и сърцераздирателни казуси и обяснения,за това как ни е много трудно да преживяваме с минимална работна заплата и социални помощи и т.н.Ще карам направо !
Та въпросите ми са ...
1.Какво е необходимо,за да се увеличи месечната издръжка?
2.Как става самото увеличаване?
3.Задължително ли е да се води дело за такова увеличаване или е възможно някаква алтернатива?
Моля Ви,всеки който е компетентен по въпроса и е видял темата,нека сподели мнение,защото за нас това е много важно !
Благодаря адски много!
- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Увеличаване на издръжка.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Увеличаване на издръжка.
Ако майка ти не е съгласна доброволно да я увеличи - дело. Подава се искова молба, в която обяснявате какво е положението (при кого от двамата живеете, кога и каква издръжка ви е била присъдена, какви нужди имате) и правите искане до съда да я увеличи.
Държавна такса за съда не се внася, само на адвокат вероятно ще трябва да платите.
Държавна такса за съда не се внася, само на адвокат вероятно ще трябва да платите.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|