Здравейте,
От доста време търся информация за това: Какво е нужно да се направи за да имам право да издавам удостоверения с квалификационни групи по безопасност на труда?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 11:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
безопасност на труда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: безопасност на труда
Какви са тези квалификационни групи по безопасност на труда, по кой нормативен акт ? Сещам се за едни други квалификационни групи, но може и да пропускам нещо ?
- rts
- Активен потребител
Всеки електромонтьор, който работи по електрически съоръжения трябва да притежава удостоверение с квалификационна група по безопасност на труда. Тя се придобива чрез изпит по правилника по безопасност и здраве при работа в електрически уредби и топлофикационни централи и по електрически мрежи. Групата важи една година и е нужно всяка година да придобива наново.
- metodicankov
- Нов потребител
Да станеш обучителна организация, която да има лиценз. Толкоз жокери от мен
- genius75
- Потребител
Нали това ме интересува. - Какво е нужно за този лиценз???
- metodicankov
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|