- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имах връзка с момче близо 2 години с цел брак ....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Имах връзка с момче близо 2 години с цел брак ....
Имах връзка с момче близо 2 години с цел брак.Пиех противозачатъчни хапчета до момента в който той ми каза че ако искам бъдеще с него трябва да ги спра и така и направих!По време на връзката ни е проявявал агресия към мен за въпроси на който не съм била съгласна с него!Настоя да живея у тях в името на това да сме заедно и да градим семейство.Аз бях много против да живеем в дома на родителите му ,но така постави условията че ако искам да сме заедно ще трябва да отида и да живея там с обещание,че въпрос на време да се отделим!Така аз една зима живях с него в апартамента на родителите му.Когато дойде лятото аз започнах работа в Сл.бряг той ми подари годежен пръстен и малко след това се появи дете...споделих с него че съм бременна и какво ще правим...беше категоричен че е ясно "детето ще си го гледаме нали това исках ме"след което в разговорите ни къде и как ще живеем се появи редовният ни спор....аз му обясних ,че за наше добро трябва да сме отделно,че не желая да се карам с родителите му и за да остане в добри отношения трябва да сме отделно като едно семейство и че няма да живея повече с родителите му.След което се започна ужаса тормоз по телефона да абортирам детето,заплахи ако реша да го оставя...след тази случка и аз не желаех вече да имаме дете...но нямах смелост да абортирам на 32 години съм и осъзнавах какви последствия може да имам...Ходих по лекари да следа положението на плода......много тежко приех ситуацията ,големите страхове са ми да имам нежелано дете .Много се разстроих не можех да се храня ,не можех да спя той постоянно ме тормозеше и така се появи кървенето.....ден преди да отида на лекар и да взема решение какво ще е бъдещето на най-хубавото нещо в живота той се обади и ми каза детето остава аз го искам и ще живеем отделно .....и пак след този шок се появиха признаците че детето си отива....Загубих детето и все още ми е трудно да го преодолея , останах ме заедно но не за дълго ...защото пак дойде проблема..да живея с родителите му...аз категорично отказах и той ми заяви да върна годежният пръстен и че иска раздяла...аз се съгласих и му ги върнах!Сега иска от мен да му платя за подаръците който ми е правил по повод празници.Който нямат никаква стойност...евтини дрехи и бижута да му платя разходите по горивото че е идвал да ме вижда,екскурзията на който ме води до Лондон при негови приятели!Никога нищо не съм искала от него работила съм си и винаги съм разполагала с лични пари ,много съм давала и плащала сметки но не искам нищо да ми връща!Изпратил ми e-mail в които има таблица колко пари е похарчил по време на нашата връзка безумна сума...Не знам какво да правя..!Моля дай те ми съвет...
- rumenovaa
- Нов потребител
Re: Имах връзка с момче близо 2 години с цел брак ....
Ами ,какво да направите зависи от вас.Подарил ви ги е ,сега си ги иска.Ако сте на принципа че за старите си играчки не съжелявате подарете му ги имам впредвид индивидуално определените вещи като пръстен ,пантофи и др.подобни за парите имал дал.Пък ако смятате ,че са ваши и предпочитате да си ги запазите за себе си така да бъде.Ваше право е..
-
Pause - Активен потребител
не правете нищо искал е да ви прави подаръци правил ви е това е негов проблем
за пръстена може и да го върнете, той не ви трябва
ако иска нещо да му върнете, той трябва да го докаже, че го е вземал специално за вас
за пръстена може и да го върнете, той не ви трябва
ако иска нещо да му върнете, той трябва да го докаже, че го е вземал специално за вас
- boiko_62
- Потребител
Ей, как се изроди народът.... Да се иска връщане на подаръци и гориво за транспорт от бившата! Ами, Вие не само,че не му дължите това, ами дори можете да претендирате обезщетение за неимуществени вреди - болка и страдание - във връзка с настъпилия аборт. Очевидно е, че същият много е допринесъл това да се случи. И не си заслужава да съжалявате за раздялата, явно, човекът не си струва каквите и да било усилия.
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря за коментарите!Аз пръстена му го върнах веднага за мен той няма никаква стойност вече.Проблема е че не желае да му връщам подаръците а иска да му ги възстановя в пари.....изпратил ми е e-mail с сканирани касови бележки от преди 2 години а аз такива няма макар и да съм плащала сметки...давам си чак сега сметка какъв човек е....вечер като сме се прибираме от разходка или заведение той си е пазил к.бележки...Аз също му изпратих таблица според мен той какво ми дължи...определено моята сума е много повече от неговата.След което той най нагло ми написа,че нищо не иска от мен и всичко ми опрощавал.На този етап си давам сметка,че няма добра преценка за хората.Благодаря отново за коментарите!
- rumenovaa
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|