начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

изплащане на издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изплащане на издръжка

Мнениеот mariankata » 05 Ное 2011, 18:01

Здравейте,искам да попитам има ли право ДСИ да изисква да се превежда по сметката му дължима от мен издръжка за дете.Като правя уточнението,че срещу мен беше образувано изп.дело, по което съм платил всичко дължимо(потвърдено от ДСИ),затова ме интересува има ли право да ме задължава да изплащам ежемесечно издръжката по неговите сметки, а той да ги предава на майката, като ме задължава и да внасям държавна такса на всеки 6 месец и така до 18 год възраст.Има ли възможност например, майката да посочи банкова сметка и аз да внасям там парите и да се избегнат държавните такси-два пъти в годината.Благодаря предварително!
mariankata
Младши потребител

Re: изплащане на издръжка

Мнениеот marinov » 05 Ное 2011, 19:05

Има, ама трябва да убедиш майката (взискателя) да пусне молба за прекратяване на изп. дело. и да плащаш парите на ръка. Инъче действията на ДСИ са напълно законни.
marinov
Потребител

Назад към Семейни казуси