- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 3
Драстично намаляха " " и " " в темата ... което ме кара да отправя логичния въпрос- къде ли е Наде?
приятен ден и от мен.
приятен ден и от мен.
-
aron_davidov - Потребител
Здравейте! Прави сте, бях се запиляла да решеавам разни проблеми. Хубав ден и от мен :
- nk7702n
- Старши потребител
Днес е хубав празник, чувствам го като личен празник, може би защото си е типично български.... От мен за поздрав:
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро Аз малко по-рано днес, че ще се пътува :
Ще споделя една случка от вчера, не е кой знае какво, но ми нарави впечатление.
В кратък текст. Нов магазин, друг квартал. Случайно минавам и решавам да купя някой неща за вечеря(снощи става това). Продавачката- младо момиче. Бях посъбрал няколко неща от щандовете и след като дойде моя ред(обърнете внимание) :" Здравей. Кажи, слънчице? "-закова рязко тя поднесенено с една усмивка грееща точно като обръщението към мен . Стаписах се, но някак си и ми стана непринудено весело. Едно от нещата, които исках да си купя не се предлагаха в този магазини. Секунда след като попитах къде има друг хранителен магазин в близост бях хванат за ръката от същата усмивка. Озовах се пред магазина, а в същото време младата продавача ръкомаха и ме оптъва със същия любезен тон къде се намира другия магазин. И тогава дойдоха други кленти(майка с детенце), които също бяха посрещнати - "Здравейте, сладури! "
Е, разбира се за около 14 стотни от секундата продавачката в другия магазин успя да възвърне обичайния общочовешки баланс, който след поведението на първата продававачка се беше нарушил с доста от "приетото" . Какво искам да кажа. Още докато влизам в магазина от един лаптоп се надига глава, която неодобрително вдига дясна вежда и свива уста . С видна досадност прадавачката става от стола и запитва с монотонен глас, "Слушам, ко искаш?" . Глас, който като че ли те кара да се чувстваш виновен за нещо си. Така или иначе единствената следваща реплика от нейна страна беше :"Ня-я'ш ли по-дребни? " И затова не мога да направя по-подробна преценка.
Каква всъщност е истинита? Кое дава сили на едни хора да се държат така, като човеци? А пък останалите ,К'во прайм ?
Знам- пари, начин на живот, соц. контакти, работа и пр., всичко оказва влияние. Но пък вижте например, усилията на първата продавачка,колко много допринасят, а на пръв поглед не изискват нищо кой знае какво, стига да се научиш го правиш . Който както си може. Е лично аз, признавам, не бих се старал точно към същото конкретно поведение защото ако аз кажа на някоя непозната "слънчице" може би ще последва обаждане на 112 Или ще стана пряк участник в продуктово позициониране на лютив спрей (това пак в кръга шегата де )
И тъй в размишления като гледам съм се отплеснал доста със случката ми в иначе "кратък текст " , но дето се вика-малко сме в тая тема , 'ше се търпим -
Приятен ден от мен
Ще споделя една случка от вчера, не е кой знае какво, но ми нарави впечатление.
В кратък текст. Нов магазин, друг квартал. Случайно минавам и решавам да купя някой неща за вечеря(снощи става това). Продавачката- младо момиче. Бях посъбрал няколко неща от щандовете и след като дойде моя ред(обърнете внимание) :" Здравей. Кажи, слънчице? "-закова рязко тя поднесенено с една усмивка грееща точно като обръщението към мен . Стаписах се, но някак си и ми стана непринудено весело. Едно от нещата, които исках да си купя не се предлагаха в този магазини. Секунда след като попитах къде има друг хранителен магазин в близост бях хванат за ръката от същата усмивка. Озовах се пред магазина, а в същото време младата продавача ръкомаха и ме оптъва със същия любезен тон къде се намира другия магазин. И тогава дойдоха други кленти(майка с детенце), които също бяха посрещнати - "Здравейте, сладури! "
Е, разбира се за около 14 стотни от секундата продавачката в другия магазин успя да възвърне обичайния общочовешки баланс, който след поведението на първата продававачка се беше нарушил с доста от "приетото" . Какво искам да кажа. Още докато влизам в магазина от един лаптоп се надига глава, която неодобрително вдига дясна вежда и свива уста . С видна досадност прадавачката става от стола и запитва с монотонен глас, "Слушам, ко искаш?" . Глас, който като че ли те кара да се чувстваш виновен за нещо си. Така или иначе единствената следваща реплика от нейна страна беше :"Ня-я'ш ли по-дребни? " И затова не мога да направя по-подробна преценка.
Каква всъщност е истинита? Кое дава сили на едни хора да се държат така, като човеци? А пък останалите ,К'во прайм ?
Знам- пари, начин на живот, соц. контакти, работа и пр., всичко оказва влияние. Но пък вижте например, усилията на първата продавачка,колко много допринасят, а на пръв поглед не изискват нищо кой знае какво, стига да се научиш го правиш . Който както си може. Е лично аз, признавам, не бих се старал точно към същото конкретно поведение защото ако аз кажа на някоя непозната "слънчице" може би ще последва обаждане на 112 Или ще стана пряк участник в продуктово позициониране на лютив спрей (това пак в кръга шегата де )
И тъй в размишления като гледам съм се отплеснал доста със случката ми в иначе "кратък текст " , но дето се вика-малко сме в тая тема , 'ше се търпим -
Приятен ден от мен
-
За усмивката ...мисля, че друго не бих допълнил (то и няма какво повече де... а пък и вече много се изместваме към кошничката )
Много добре се получава часта на Елтън Джон:
:
...
Няма как да не се похваля - Отваря ми се възможност да скоча от парашут ! Не е в България. Засега всичко е окей, но като си знам късмета... А иначе чувството, че те очаква такъв момент е невероятно - дори като дата все още е толкова далече,а направо изтръпвам. В очакване на нещо фатално и изпълнено с адреналин . Това си е нещо като ...граф Дракула да посреща Джулай морнинг Както и да е , да не се отплесвам пак Лека от мен
-
Благодаря ти, Поли, за нежната песничка, която преди малко прослушах. На теб, Арончо - също. Много разказвателна е станала тази тема, което всъщност е чудесно! Радвам се за начинанието с парашута, нали и аз съм с експериментаторски дух.. Някой ден... Прави сте за усмивката, никога не трябва да забравяме да се усмихваме! От мен за хубава седмица :
- nk7702n
- Старши потребител
Хубава седмица и от мен :
-
За хората, които все още вярват и създават красота около себе си, независимо от калта навсякъде...
- nk7702n
- Старши потребител
За прекрасните хора в мечтите и в реалността...
П.П. Поли, честито, пожелавам ти от сърце още много победи! Аз също преди няколко дни спечелих едно административно дело и съм доволна.
Щастлив петък и от мен!
И още нещо за пречистване на душите :
П.П. Поли, честито, пожелавам ти от сърце още много победи! Аз също преди няколко дни спечелих едно административно дело и съм доволна.
Щастлив петък и от мен!
И още нещо за пречистване на душите :
- nk7702n
- Старши потребител
Хубав уикенд и от мен :
- nk7702n
- Старши потребител
E, какво по-хубаво от това. Положителната емоция май се е пльоснала при всички ни . Включвам се и аз с немалко важен(като за мен де )жтейски повод . "За нещата от живота имах предвид", както завършваше един човек от близкото ми минало . За ония крачки, които всички, рано или късно, правим .
Е, вярно че парашутът не ми се отвори (в преносен смисъл разбира се ... за авантюрата дето Ви разправях, сещате се ) и вече най-вероятно на пролет, но пък като си знам късмета( отивайки към спирката винаги виждам гърба автобуса ) и тогава няма да го бъде ...
Ами утре , който ще почива - приятна. Който ще бачка- пачка
Лека вечер
Е, вярно че парашутът не ми се отвори (в преносен смисъл разбира се ... за авантюрата дето Ви разправях, сещате се ) и вече най-вероятно на пролет, но пък като си знам късмета( отивайки към спирката винаги виждам гърба автобуса ) и тогава няма да го бъде ...
Ами утре , който ще почива - приятна. Който ще бачка- пачка
Лека вечер
-
Някои бачкахме днес, утре е време за почивка вече! Май, пак ни обхвана едно весело настроение, ей така без причина.. Нека, важното е да има повече положителни емоции. От мен за лека нощ:
- nk7702n
- Старши потребител
Хареса ми мелодията и текста :
Лек път, Поли Наде и на тебе успешно начало на седмицата
-
Чудесна песничка от Нора и Рей, Поли! Много ми хареса. Останалите неща - също. По ред на номерата :
За Поли за приятен път и успешна седмица :
За Поли за приятен път и успешна седмица :
- nk7702n
- Старши потребител
Арончо, мерси, на теб също успешна седмица и поздрав :
- nk7702n
- Старши потребител
Ейййййй, Поли, много вдъхновена изглеждаш, започнах да се заразявам и аз ...
И от мен по италиански лека нощ :
И от мен по италиански лека нощ :
- nk7702n
- Старши потребител
И от мен хубав и спорен ден!
- nk7702n
- Старши потребител
|
|