Здравейте,
Фирмата, в която работех ми дължи 6 заплати. Имам Служебна бележка за задълженията на бившите ми работодатели към, също така сключихме Споразумение май месец да ми изплащат заплатите разсрочено, т.е. всеки месец определена сума. Юни месец ми изплатиха вноската, но оттам нататък нищо. Говорих с моя позната, която работи в съда, тя ми каза да намеря държавен съдия изпълнител и директно чрез него да действам. Въпроса ми е така ли трябва да действол или има друг начин?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 11:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да си взема неизплатените заплати?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как да си взема неизплатените заплати?
съдебно дело - изпълнителен лист - съдебен изпълнител
- rama
- Потребител
Значи, все пак ще трябва да има дело, а не чрез съдия изпълнител директно?
- anna80
- Нов потребител
Директно не можете да се обърнете към съдебен изпълнител, защото трябва да има какво да изпълнява.
Потърсете адвокатска помощ.
Потърсете адвокатска помощ.
- rts
- Активен потребител
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали адвокат , който се занимава с такива дела?
Бихте ли ми препоръчали адвокат , който се занимава с такива дела?
- anna80
- Нов потребител
Напишете град и телефон.
- rama
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|