Здравейте
по разпореждане на работодателя личен състав изготвя анекс към договора на всеки служител за промяна на договореното заплащане.Към днешна дата не съм получила анекса но на него пише 01.10.2011г.
Промяната е с30%-40 % по ниско заплащане
Имам ли право да откажа да приема анекса към договора и какво ще се случи ако не подпиша.
Имат ли право да е със задна дата като пак казвам до мен не са стигнали .
Работя във фирмата от 2г и 2 месеца и нямам проблем,но промяната е за всички служители и аз не правя изключение.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 11:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
намаляване на заплата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: намаляване на заплата
Работодателят няма право едностранно да намалява размера на трудовото възнаграждение / без Ваше съгласие, че и със задна дата/. Може само да го увеличи, без да Ви иска съгласието.
- nk7702n
- Старши потребител
Точно така. Ако не го подпишете, си остава старото положение.
- nonamenoname
- Нов потребител
При положение че ме съкратят ,но съм била на трудовата борса преди 2 г. и 2 месеца за период от 2 месеца и половина коректно отписана от там след намиране на работа имам ли право да се запиша като съкратена или има някакъв период който трябва да мине преди да добия право да се запиша отново.
това е мярка която смятам че ще се наложи тъй като не вярвам да оставят старото положение
Благодаря Ви предварително
това е мярка която смятам че ще се наложи тъй като не вярвам да оставят старото положение
Благодаря Ви предварително
- ememka
- Нов потребител
Ако бъдете съкратена, е необходимо в 7 дневен срок да се регистриране в Бюрото по труда. Срокът, през който ще получавате обезщетение за безработица, зависи от общия Ви трудов стаж.
- ivankavrakov
- Потребител
Ако бъдете съкратена, е необходимо в 7 дневен срок да се регистриране в Бюрото по труда. Срокът, през който ще получавате обезщетение за безработица, зависи от общия Ви трудов стаж.
осигурителен стаж.
осигурителен стаж.
- vseznaikoto
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|