- Дата и час: 26 Ное 2024, 10:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли да откажа предложена работа от Бюрото по Труда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Мога ли да откажа предложена работа от Бюрото по Труда
Здравейте.Не срещнах подобна тема и ако има моля да ме извините.Регистрирана съм на БТ на 1.09.2011г.Въпроса ми е ,ако ми предложат работа, която не ме удовлетворява какви са възможностите ми да откажа.Имам и проблеми със здравето на детето ,което е под 3 години,и боледува често ,дори сега сме с пневмония, която се проточи месец поради неправилна диагноза и ми се иска да я доизлекуваме както трябва.Безработна съм и ако фирмата ,в която съм работила се стабилизира ,може пак да ме поканят на работа към март 2012.Това дали ще бъде също уместно да се спомене при отказа?Дайте съвет.Имал ли някой такъв казус?
- opala77
- Нов потребител
Re: Мога ли да откажа предложена работа от Бюрото по Труда
Мисля че няма да има проблем ако откажете, дори и без да изпадате в подробности. Но пък винаги може да отидете на интервю, където да се представите зле и работодателя да не ви одобри
- microfinance
- Потребител
Re: Мога ли да откажа предложена работа от Бюрото по Труда
Сигурно сте първият човек в БГ, на който БТ ще предложи работа (през последните 2 години май съвсем са спрели да го правят) и вие да търсите начини да я откажете. Винаги може да се откажете, то това работенето не е каторга, но имайте предвид, че ако разчитате на Бюрото да ви намери работа, те ви предложат такава и вие не я приемете, после няма да ви предложат друга, а има и опасност да ви спрат обезщетенията за безработица, ако все още получавате такива.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|