- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub
На много патерици ... хлъц ...
17.09.2011 ...
Честит Имен Ден на двете Надета!
21.09.2011 ...
Честит Рожден Ден, Лекси!
(има субтитри ... )
25.09.2011 ...
Честит Рожден Ден, Ади!
Бъдете живи и здрави! Много щастливи!
И... в личен план (само ), оставяйте се понякога да бъдете излъгани.
Може да се окаже, че е истина...
17.09.2011 ...
Честит Имен Ден на двете Надета!
21.09.2011 ...
Честит Рожден Ден, Лекси!
(има субтитри ... )
25.09.2011 ...
Честит Рожден Ден, Ади!
Бъдете живи и здрави! Много щастливи!
И... в личен план (само ), оставяйте се понякога да бъдете излъгани.
Може да се окаже, че е истина...
Последна промяна muza_ на 26 Сеп 2011, 22:09, променена общо 1 път
- muza_
- Потребител
Много ми хареса тази песен и бих искала да я споделя и с вас.
Нищичко не разбирам... за Ники!
Нищичко не разбирам... за Ники!
- muza_
- Потребител
Василев,
Благодаря!
Кризата ме заобиколи, Слава Богу! Имам си едни принципи и когато ги спазвам, не ме подвеждат.
Може би за това...
Благодаря!
Кризата ме заобиколи, Слава Богу! Имам си едни принципи и когато ги спазвам, не ме подвеждат.
Може би за това...
- muza_
- Потребител
muza_ написа: 25.09.2011 ...
Честит Рожден Ден, Ади!
Не знаех добре, че Муза ми е муза! Честит Рожден Ден, Ади!
Благодарности за Муза! Да си ни жива и здрава още дъъъъъъъъълго време да ни честитиш пък ние да ти връщаме
изненада - с... превод
-
lexy21 - Активен потребител
Хайде и от мен ЧРД, Ади! И понеже всички сме хеви- метъл с тия протести, по улиците разни хора крещят, полицаи се оглеждат за инциденти, нещо хард от мен :
И понеже това наистина е много нелеп случай, за загиналото младо момче, дай Боже такива деяния да не се повтарят повече, наистина всички бяхме много потресени и хората тук са бесни.
И понеже това наистина е много нелеп случай, за загиналото младо момче, дай Боже такива деяния да не се повтарят повече, наистина всички бяхме много потресени и хората тук са бесни.
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря ти, Музе за чудесното включване, за теб специално по водолейски : / щото си падаме малко по нестандартните неща, мисля... /
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря ви!
Наде,
Аз не съм точно водолей, но съм почти на границата. И... когато ме хване, и като почна да се лея, нЕмам и спиране... Докат' не се излея ...
В този дух...
Наде,
Аз не съм точно водолей, но съм почти на границата. И... когато ме хване, и като почна да се лея, нЕмам и спиране... Докат' не се излея ...
В този дух...
- muza_
- Потребител
... и ...
Лека нощ и успешна седмица на всички! Така де, само понеделник е минал...
Лека нощ и успешна седмица на всички! Така де, само понеделник е минал...
- muza_
- Потребител
Аааааааа, страхотно, благодаря и на Лекси, и на теб, Музе, за страхотните поздравчета, направо се събудих, така се бях отпуснала в някаква меланхолия...
За всички за много хубава седмица :
П.п. Музе, щом си на границата, значи си от нашите хора, взимам те към водолеите! Щото не познавам мрачен водолей, значи! еееее, като се вкиснем, пак нямаме равни на себе си в мърморенето де, мога да вбеся всички с иронията си!
За всички за много хубава седмица :
П.п. Музе, щом си на границата, значи си от нашите хора, взимам те към водолеите! Щото не познавам мрачен водолей, значи! еееее, като се вкиснем, пак нямаме равни на себе си в мърморенето де, мога да вбеся всички с иронията си!
- nk7702n
- Старши потребител
Музе, Наде, Лекси благодаря за поздравите (цун)
Нека е поздрав за вас
Нека е поздрав за вас
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Оооооооо, Лекси ти си пак на линия! Здрасти! Рианна си е супер. Имам нужда от разтоварване от напрежението
Последна промяна nk7702n на 28 Сеп 2011, 10:00, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Наде, че съм на линия - на линия съм, ама до кога един... доставчик знае
Хайде за разтоварване
Абе, вокалчето е почти с моята прическа... само дето е рус и с бретонче Знаех си, че в мен има нещо мъжко
Хайде за разтоварване
Абе, вокалчето е почти с моята прическа... само дето е рус и с бретонче Знаех си, че в мен има нещо мъжко
-
Абе, теб и в скайпа те няма много напоследък, сигурно пак тия от Близуу са виновни... Черпя по едно мохито:
Последна промяна nk7702n на 27 Сеп 2011, 23:18, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
И това ми харесва :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Абе, теб и в скайпа те няма много напоследък, сигурно пак тия от Близуу са виновни...
само им мигам на хората тъкмо се появя и после... една съучиничка в гимназията казваше "дизапиарм като дух"... та го изключвам
-
Аз пък имам тоооооооолкова бавна връзка, че докато изтегля една песен, минават поне 10 минути, така че изобщо не съм адекватна в избора на песни като отговор на твоите.
- nk7702n
- Старши потребител
Аз пък по принцип съм си неадекватна
-
|
|