- Дата и час: 25 Ное 2024, 16:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 3
Еййййй, хубав и ползотворен ден беше...
За всички послучай празника с пожелание за много вяра, надежда, любов и мъдрост в живота :
За всички послучай празника с пожелание за много вяра, надежда, любов и мъдрост в живота :
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря ти, Поли! Тъкмо си мислех, че не съм получила поздравление от теб и щях вече сама да си го изискам като тропна лекичко с крак!
Ейййй, с какво да се поздравим с теб......!?
Може би с :
Ейййй, с какво да се поздравим с теб......!?
Може би с :
- nk7702n
- Старши потребител
Яснооооо, много тънък намек има тук, всяка жена да си има едно наум..
За лека нощ от мен :
За лека нощ от мен :
- nk7702n
- Старши потребител
Май съм единственият, на който не му харесва филма
- apfel
- Активен потребител
Sehr gut! Die Deutche sprache habe ich uberhaupt vergessen, weil ich diese Sprache im Gymnasium gelernt habe...
Sehr shone Musik! Ich habe gesucht aber ich habe nichts Duetches gefunden Es tut mir leid
Das ist Music fur Miro,weil er Geburtagsparty scon gehabt hat!
Sehr shone Musik! Ich habe gesucht aber ich habe nichts Duetches gefunden Es tut mir leid
Das ist Music fur Miro,weil er Geburtagsparty scon gehabt hat!
- nk7702n
- Старши потребител
За много слънце от мен :
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро и от мен, Поли ! / Sorry for desturbing you anytime / Нещо закачливо:
И още :
И още :
- nk7702n
- Старши потребител
Хубава вечер с нещо любимо :
- nk7702n
- Старши потребител
Здравей, Поли! Липсваш в тая тема... За теб :
- nk7702n
- Старши потребител
Здравейте всички !
STOP. Така де, че то не може само чичотомовски да я карам. Време е да се почива малко и да се заляга зад книгите. Захладнява, лека полека започва и листопада(както в пряк смисъл така и в Ферхунде-смисъл ). От доста време не бях крачил из форума за моя(музикална най-вече)жалост и за това днес ще ви поздравя с една песен. След , което мисля да се насоча към нищо неподозиращата изтърсак тулумбичка останала да се кисне във вана от захарен сироп някъде измежду джунглата от кутии в халдилника. Още малко живот за нещастната тулумбичка и ... ще си прави компания с картофите в стомаха ми (ако ви дрязнят емотиконите като " " и ":D " простете, просто това е единствения ми начин, с който мога да покажа, че става дума за смешка ) И така в лични размисли, от които е ясно, че нищо умно не бихте научили, намерих сръбската песен
Вече имам възможност да взимам по-редновно участие в форума. Даже имам една идея, но има време...
Лека от мене
STOP. Така де, че то не може само чичотомовски да я карам. Време е да се почива малко и да се заляга зад книгите. Захладнява, лека полека започва и листопада(както в пряк смисъл така и в Ферхунде-смисъл ). От доста време не бях крачил из форума за моя(музикална най-вече)жалост и за това днес ще ви поздравя с една песен. След , което мисля да се насоча към нищо неподозиращата изтърсак тулумбичка останала да се кисне във вана от захарен сироп някъде измежду джунглата от кутии в халдилника. Още малко живот за нещастната тулумбичка и ... ще си прави компания с картофите в стомаха ми (ако ви дрязнят емотиконите като " " и ":D " простете, просто това е единствения ми начин, с който мога да покажа, че става дума за смешка ) И така в лични размисли, от които е ясно, че нищо умно не бихте научили, намерих сръбската песен
Вече имам възможност да взимам по-редновно участие в форума. Даже имам една идея, но има време...
Лека от мене
-
aron_davidov - Потребител
Яяяя, кой се е появил тук, здрасти, Арончо! Гледам отдавна никой не се включва тук... Малко носталгична песен за доброто старо време....
И сега като спомена за някаква идея, събуди любопитството ми, ама ще се направя на търпелива и ще изчакам да я покажеш, когато му дойде времето.
Аз въобще не си падам по сръбско, обаче тая песен ми харесва :
И сега като спомена за някаква идея, събуди любопитството ми, ама ще се направя на търпелива и ще изчакам да я покажеш, когато му дойде времето.
Аз въобще не си падам по сръбско, обаче тая песен ми харесва :
- nk7702n
- Старши потребител
Оооо, Поли, и ти се завърна, таман бях решила да мълча, да мълча в тая тема, щото съм голяяяям инат!
Ама, ей ме на, пак се разприказвах. Ето и от мен, добре, че е Чичко Гугъл, че в тоя стил съм много зле.
Грешка, сбърках песента, тая е гадна, сори!
Ама, ей ме на, пак се разприказвах. Ето и от мен, добре, че е Чичко Гугъл, че в тоя стил съм много зле.
Грешка, сбърках песента, тая е гадна, сори!
- nk7702n
- Старши потребител
А сега предлагам да оставим сръбската скара и да се върнем на нещо нашенско...като:
A тази песен я запазете за сутринта
Интересно. Група момчета, две от които наметнали българския флаг като перелена, ме спряха за огънче. Патриоти, с патротична бира в ръка и с излъчване на хора, които ако ги попиташ кой е Христо Ботев ще ти отговорят енциклопично "оня с брадата.Май го имам в приятели, ама не съм мн сигурен.. 6то? " или пък - кой и кога предаде Левски? То биха ти отговорили-" 2004 Тоз на Слаивя - Наско Василев- купи мача и им хвърли леша, брат" но както и да е нека да не развалям хубавата тема с нашумелите политически дрязги, а прсото да се отдам на музика ...
Наде, ако си още тук. Дай нещо за лека нощ
-
aron_davidov - Потребител
Танго вместо ...
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Добро утро на всички! Арончо, вчера съм пропуснала да пусна нещо за лека нощ, затова за добро утро и хубав ден !
- nk7702n
- Старши потребител
|
|