Едва ли ще намеря закон,с който да се отблагодаря...
Днес ми обидиха половинката.Чрез мен,всъщност за да наранят мен.
От думата произнесена като обида,се върнах във времето.
Но това не само беше човекът до мен,той можеше всичко
Няма закон, който да ми е полезен в този момент,защото аз съм най-щастливия човек на земята,и то заради една обида,която за мен беше ЗАКОНЪТ на етиката,морала,семейството и всичко останало.
Смятам ,че е полезна темата.Във време на трагедии и трудности,във време на вечна борба и конкуренция,да не говорим за завистта в семействата и отношенията,то предлагам на аудиторията тази лека и скромна тема.
Защо сте точно с този човек?
През какво сте преминали?
Знаете ли,колко ви струваше това?
Завиждат ли ви?
За вас сейството ценност ли е?
Има ли нужда от семейни закони?
- Дата и час: 28 Ное 2024, 20:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Семейна обида
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Семейна обида
Някой беше казал...."Често става така , че когато мъжа намери ключът към сърцето на любимата, тя да смени ключалката".
- andrey13
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|