- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub
Муза, я да си дойдем на думата...от която не сме се отделяли
благодаря за поздрава!
благодаря за поздрава!
- nikoleta_e
- Потребител
nikoleta_e написа:Муза, я да си дойдем на думата...от която не сме се отделяли
Аха! Да! Доказателство:
Те, това слушах преди малко!
- muza_
- Потребител
Ейййййй, и аз съм тук. Да не сте ме забравили!? Музе, добре дошла отново! За теб :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Ейййййй, и аз съм тук. Да не сте ме забравили!? Музе, добре дошла отново! За теб :
Е, как?!
Мерси, Наденце!
За теб и за всички завърнали се отпускари!
Апропо, засякохте ли касата? Май, на няколко пъти, забравихме да върнем ресто на клиентите.
- muza_
- Потребител
що? да не се е оплакал някой ...на арменския поп
Последна промяна nikoleta_e на 13 Сеп 2011, 22:31, променена общо 1 път
- nikoleta_e
- Потребител
Няма ли да има последствия ... ?
- muza_
- Потребител
ааа той е много зает сега...гледа мачове
- nikoleta_e
- Потребител
Този клип го деактивирали за плейлисти ...
За Лекси и за всички девички ... и за всички!
Лека нощ!
За Лекси и за всички девички ... и за всички!
Лека нощ!
- muza_
- Потребител
и от мен за лека нощ
и не мога да не ви сложа и доктора
http://frognews.bg/news_38627/CHetvarti_kilometar/
и не мога да не ви сложа и доктора
http://frognews.bg/news_38627/CHetvarti_kilometar/
- nikoleta_e
- Потребител
Всички мои любими момичета са тук ... само Ади тича по тъча нещо : Apfel - чо , чак сега разбрах, че си момченце... ама пък девичка
Първо да благодаря за поздравчетата към девичките
После... абе, ако има някой буден, тогава после
Първо да благодаря за поздравчетата към девичките
После... абе, ако има някой буден, тогава после
-
lexy21 - Активен потребител
Еййййй, Лекси, аз съм още будна, но не знам докога... Много до късно четеш,ще вземеш да се ограмотиш като някои особи от разни учреждения....
- nk7702n
- Старши потребител
Надееееееее, ама и друг път ще ти пращам творения - бисери, виждам, че те държат будна и ги осмисляш
Като хванеш логиката - свиркай, разяснявай, че аз нямам цилиндри за този баир, както пишеше тук един колега...
П.П. Абе щях да поздравя разни капацитети от държавната администрация, ама я виж desident за какво са му обвиненията Еййййййййй, няма такова привличане
Като хванеш логиката - свиркай, разяснявай, че аз нямам цилиндри за този баир, както пишеше тук един колега...
П.П. Абе щях да поздравя разни капацитети от държавната администрация, ама я виж desident за какво са му обвиненията Еййййййййй, няма такова привличане
-
Пращай, пращай.. Гледай до кое време не мога да ги осмисля, значи...
За теб :
За теб :
- nk7702n
- Старши потребител
Ей сега никой няма да повярва, че не гледам турси сериали...
Абе саундтракът на този филм ще ме накара да го гледам
Абе саундтракът на този филм ще ме накара да го гледам
-
Много красиво, Лекси, наистина...... И за лека нощ, не издържам повече, иначе ще се събудя утре най - рано по обяд
Успешен ден утре от мен!
Успешен ден утре от мен!
- nk7702n
- Старши потребител
Аааааааааааа, никакъв обяд, ще те събудя да ти е гадно поръчай си в колко само...
И от мен лека нощ
П.П. Пак от същия филм... абе само на мен ли ми прави впечатление, че музиката съвсем не е лоша и текстовете са смислени?
И от мен лека нощ
П.П. Пак от същия филм... абе само на мен ли ми прави впечатление, че музиката съвсем не е лоша и текстовете са смислени?
-
lexy21 написа:Всички мои любими момичета са тук ... само Ади тича по тъча нещо : Apfel - чо , чак сега разбрах, че си момченце... ама пък девичка
Лекси поздравче за теб и смелата дружинка на девойките от Лекс Аз "воайорствам" отвреме навреме, набързо, понякога изслушвам какво сте пуснали и се пускам по пързалката "със сто километра в час", че ме гонят едни срокове, имам да си решавам едни такива "казуси-житейски" Но не съм предала фронта, макар и на по-задни позиции зоркото око не пропуска
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
ай, стига работа...
Да я засечем, ама от няколко дни я търся и не мога да я намеря-да не сте я продали и нея (касата) ?!
Беше ми много ценна-спечелих я на търг от Ликвидационния съвет на ТКЗС-то...
muza_ написа:Апропо, засякохте ли касата? Май, на няколко пъти, забравихме да върнем ресто на клиентите.
Да я засечем, ама от няколко дни я търся и не мога да я намеря-да не сте я продали и нея (касата) ?!
Беше ми много ценна-спечелих я на търг от Ликвидационния съвет на ТКЗС-то...
- vassilev
- Активен потребител
|
|