Здравейте,
Имам следното питане - става въпрос за кредитна карта на починал човек. Той е ползвал част от сумата по картата, след което е починал. Банката начислява лихви за определен период и се опитва да го издири за да си покрие задължението. След като не го намира продава вземането си на фирма занимаваща се със събирането на лоши кредити. Фирмата успява да се свърже с един от наследниците и си търсят парите от него, като единствения документ , който представят е заявлението за издаване на кредитна карта, твърдейки че то играе роля на договор???? Никой от наследниците не е по никакъв начин поръчител по тази кредитна карта. Обвързани ли са по някакъв начин с това задължение и длъжни ли са да го изплатят?
Благодаря предварително
- Дата и час: 28 Ное 2024, 21:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Кредитна карта - длъжни ли са наследниците??
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Кредитна карта - длъжни ли са наследниците??
в качеството си на наследници
- boiko_62
- Потребител
Тази цесия е "нередовна", но нямам време, консултирайте се с адвокат, и не плащайте този дълг- оставете новия К да доказва.
Отделно, времето е непреодолима величина.
Отделно, времето е непреодолима величина.
- Гост.
- Старши потребител
Поли ако си адвокат да дойда да се консултирам с теб??? Или ако имаш идея да ме насочиш към някой който е специалист в областта?? Забрваих да кажа , че съм от София
- mitkomik
- Нов потребител
За каква сума става въпрос?
- ivan_lawyer
- Старши потребител
За малка сума под 1000 лв. Мисля че точната сума е към 850 лв.
- mitkomik
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|