начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ИЗДИРВА СЕ !!!!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИЗДИРВА СЕ !!!!

Мнениеот shopov » 10 Сеп 2011, 16:05

Издирва се Добри Стоилов със Голф 4 - регистрационен номер СА 1186 светлосив, днес е отвлякъл детето си от детската площадка в Костинброд.

Лицето официално е обявено за издирване от РПУ-Костинброд.

Който има информация да звъни на тел.112 или 166.
shopov
Младши потребител

Re: ИЗДИРВА СЕ !!!!

Мнениеот Гост. » 10 Сеп 2011, 18:26

днес е отвлякъл детето си

:roll: ? Като как се отвлича собствено дете?
И какви са тези действия на органите на реда? ( имам предвид, че ако това е бащата на детето, то това е гр. правен спор далеч от правомощията на МВР).
Гост.
Старши потребител

Мнениеот shopov » 10 Сеп 2011, 18:57

То не е толкова проста работата - таткото не е адекватен, ползва наркотици, агресивен е опитва да души и други работи, пробвал да счупи крака на дядото(на неговата бивша съпруга баща и).

Има съдебно решение за незабавна защита от домашно насилие, чийто условия са нарушени(регламентиран е режима на виждане на детето).Затова се издирва от полицията.
shopov
Младши потребител

Мнениеот shopov » 11 Сеп 2011, 19:07

Темата да се затваря!

Въпроса за който беше темата е решен, оттук нататък съда да се произнася!

ПС.Едно дете не е куче за да бъде подмятано от неадекватни родители, и без лоши чувства.
shopov
Младши потребител

Мнениеот dobristoilov » 23 Ное 2011, 15:16

Здравейте,
Казавам се Добри Стоилов знам че офроудърите бяха писали клевети за мен, но явно се е стигнало и до този форум тяхното безобразие. Понеже тази страница излиза в гугъл след профилите ми в linked in, реших най-накрая да напиша и моята история.

Нито съм наркоман нито съм някой изверг или луд, и на на никой не съм сторил лошо. Имам дъщеря Зия Добри Стоилова на 3.5 години, за която не мога да полагам родителски грижи, защото майката Рая Л Георгева, подкрепена майка си Зоя михайлова и пастрока и Владимир Петков Бързаков, правят всичко възможно да отчуждят детето от мен.

Живях в къщата на Бързаков над 4 години със Рая и бяхме много щастливи, аз работех много и носех над 70% от семейния доход, Бързаков работеше рядко нископлатена обща рбота, Рая беше студентка, Зоя държавен служител на поща при митница. Бързаков осигуряваше нашия дом и това беше достатъчно. По късно моят баща Стоил ми подари колата си jeep cj7, която аз дадох на Бързаков да ремонтира, по това време се роди и дъщеря ми. Постепенно Бързаков завърза познаства във форума на офроуд българия, описвайки какво е направил по моята кола всеки един ден в продължение на година. Така той завърза познаства и пусна хората да идват свободно и да ползват гаража му в гр Костинброд където живеехме. Аз трябваше да плащам скъпия ток, и консумативите му докато той ремонтираше колите на хората. Бързаков и Зоя направиха всичко възможно да ме принудят да си тръгна от там, самата Рая ме излъга че ще се премести с мен, но в последствие избра Бързаков и предпочете да скъса с мен и да остане в къщата, където неживееше преди да се срещне мен. Там бяхме поканени, за да помогнем на нейните родители а те да ни помогнат с дом.
Неможах дълго време да се опомня какво ми се случва, живех при много лоши условия докато стъпя на краката си, целия ми багаж бе събран в торби за боклук, натоварен на джипа ми, много неща ми изчезнаха тогава, но това беше най-малкия проблем. Джипа ми се счупи по пътя, разглобиха се неща по него и го влачих с другата си кола форд, която беше пак "ремонтирана" от Бързаков, понеже след седмица скоростната и кутия се счупи, по късно я подарих на Рая и сега тя я кара.
След като не бях повече допуснат до къщата, не можех да виждам детето си 4 месеца. потърсих помоща на социални грижи и Рая се съгласи да виждам детето веднъж на две седмици в работно време за един час, междувременно от предните ми опити да виждам детето тя викаше полиция и изкара това домашно насилие, което по късно аз оборих на възивния съд.
След няколко месеца дойде делото за родителски прва и тогава успяхме да се споразумеем аз да виждам детето всяка Събота и последната Събота и Неделя, тя спазваше режима известно време, дори бяхме стоплили отношенията си, имахме и интимни контакти с Рая, тя спеше с мен, но твърдеше че това е просто секс… Тогава ходихме и на море, предложих на Рая да се съберем, но тя отказа почна да ме разиграва онтово, да не спазва режима, и отново ме съди за домашно насилие. Смучките по врата и послужиха за медицинско свидетелство.
Тогава Рая реши че аз трябва да идвам отново в костинброд и там да виждам детето си и така ме принуждаваше зимните месеци, да виждам там детето си за по три часа, вместо за 8. Разбрах че един от хората, котито си правят колите там Димитри Димитров има интерес към Рая и тя към него и бях принуден да ги гледам как се натискат, когато съм ходил там. Постепенно Рая и писна да ме гледа и ми позволи да взимам детето за няколко часа, така аз трябваше да идвам от София до костинброд да взимам детето и да го връщам. Според споразумението Рая трябва да присъства на срещитте, за което тя силно настояваше, но тогава вече не присъстваше. Дойде миналото лято и този тормоз продължи, времето ми с дъщеря ми минаваше в път, но все пак се виждахме, докато Рая не реши да ходи на море, на планина и др и така не видях детето си цял месец, когато я помолих аз и моята приятелка да вземем Зия с нас, тя отказваше категорично. След много молби, Рая се съгласи да ми я даде с преспиване зашото поседната Събота и Неделя са двата дни, които сме се споразумели, но това се оказа капан, тя се обадила в полицията и казала на всички хора, че съм си отвлякъл детето, че съм опасен за дъщеря си, наркоман и т.н.. Тогава Владимир писал в джипарския форум, където са всичките му клиенти на него и на Димитри quadra ( който ползва гаражите на Владимир, а Рая му прислугва и въпреки че е женен аз съм убеден че те имат интимни контакти). Нямам нищо против Рая да има връзка с който реши, но искам да се грижа за детето си и да виждам дъщеря си! Тази клевета стигна чак до работата ми, където трябваше да давам обяснения на началниците си, защото съм излязъл със собственото си дете през уикенда. Разбира се те са много интелигтни хора и след като ги запознах със случая ми съчустваха на личните проблеми. След този случай Рая каза: ще виждаш Зия само тук на площадката в Костинброд и аз ще присъствам, отново ограничения, отново забрани. Рая не ми е позволила дори да купя дрехи на детето си близката година, желае да взима само пари от мен и близките ми. Започнах пак да спазвам ограниченията и и но тази събота за която е писал г-н Шопов, който въобще не е запознат със ситуацията, имаше бясна чалга на площада в костинброд, беше шумно и дъщеря ми се мръщеше и едвам търпеше дънданията. С ясното съснзнание че нарушвам забраната на Рая, аз взех Зия Добри и се качихме в колата, Рая ни видя и аз и звъннах да и кажа че отиваме в София и ще бъдем там в парка и довечера да мине да я вземе от моя дом. Рая много се ядоса и цял ден не се обади, звънях в 18,19,20 и нито тя нито близките и вдигаха. След като стана 21 аз сложих детето да си легне и тогава почнаха да звънят телефони, разни хора се представя за полицаи, други за барети, звънели са на баща ми че ще ме гръмнат баретите, идваха тропаха на врата едвам не събудиха дъщеря ми. На друга сутрин Рая дойде и взе Зия. Затова че наруших нейната забрана, месеци наред вече не мога да виждам детето си. При опит да я видя в Костинброд, Владимир извади пищов стреля близо до мен и баща ми и ни държа на колене близо 30 минути с насочено оръжие към моята глава. Тогава Димитри и Рая криха детето ми от мен в колата на Димитри твърдейки че са в София, но не са били там според майка ми, която е на моя адрес. Рая нито отговоря на писмата ми за да се уговорим, нито нишо. Чрез принудата на съдия изпълнител тя позволи една среща на мен и Зия във кино арена, но там тя не я пусна, не можех нито да играя с детето си нито да му купя нещо, Рая я дърпаше като парцал демонстративно да покаже, че тя има пълната власт върху детето ни и ще прави каквото си иска.
Какво да правя аз Добри Стоилов уважаеми юристи, явно бащите в тази държава нямат никаква родителски права, а престъпници като Бързаков, които са никакви на дъщеря ми се разпореждат с нения живот, дърпайки конците на Рая и нейната майка! Рая е решила, че Димитри Димитров въпреки че е женен е по-дъбър баща на Зия от мен.

Сънувам дъщеря си всяка вечер и преживявам мъката си на сън, а през деня се боря с живота като работя усилено всеки ден!
dobristoilov
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 23 Ное 2011, 15:42

Какво да правиш?- заприличало като в онзи виц : "пусни поне един фиш!".

С цялата бумащина по делата( вкл. и ако има медицинска документация) при адвокат, както прави и майката на детето, а не се жалвай из нета. Тук няма да си решиш проблемите, но има начин да ги пердашиш с правни средства.

От друга страна не те познавам, но ако изложеното е истина( съобразете написаното от колегата по-горе)- явно доброволно уреждане е невъзможно, ерго- пак ти трябва специалист, но трябва да знаеш, че не майчето е виновно, а бездействието ти.

п.п. и си заличете от поста тея приказки за трети лица, че да не "плачете" пак.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот dobristoilov » 23 Ное 2011, 17:42

Здравей, извеинявай ама вицовете ти не ми се нравят.
"Какво да правя" е саркъзъм на това http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=125510
Този няма никакъв проблем просто ме тормози за да си прави реклама, съответно държи дъщеря ми в къщата си, която ще стане същата примамка за "инвестирори", както майка и в момента. Незнам за какви трети страни говориш, всички страни тук са замесени и отдавна не плача, кръв капе от сърцето ми, защото това е моето дете, което живее в калта и кочината на Бързаков. А това което разбрах, че законите нямат механизъм, който да решава подобни казуси и на никой не иска да се занимава с това. В крайна сметка аз съм родител лишен от правата си и не искам никой да "пердаша", искам да си упражнявам правата и задълженията на родител, а за да стане това, най-малкото трябва да мога да виждам дъщеря си. За нарушаването на режима съм пускал вече 2 жалби до прокуратура, на там не искат да си мръднат пръста по 182, виж обаче за исмисленото домашно насилие всички колеги ламтят за пари, там и да пръднеш, насилието е вид домапно насилие! Съдя изпълител нищо не може да направи, и аз да не искам с полиция да изтръгват детето ми от ръцете на майката. Просто всички са изумени, как мога да се интересувам от детето си след "развода" понеже повечето бащи, хукватда се плодят наново и не се интересуват от предишните си деца.
dobristoilov
Младши потребител

Мнениеот kuzdov » 24 Ное 2011, 00:03

Палячо, забрави ли, че има свидетели и на "посещението" ти, предизвикало стрелба, и на случката в "Арена"?! Не те познавам лично, но познавам този, когото обвиняваш и никак не мога да повярвам, че той те тормози. Според мен имаш нужда от квалифицирана медицинска помощ в специализирано заведение и я потърси докато не е станало късно :roll:...
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот dobristoilov » 24 Ное 2011, 13:19

Куздов,
явно не си способен да запазиш приличен тон, без обиди и квалификации. Предлагам ти да ми се извиниш за обидата "Палячо" и за намека че съм луд. По добре ме виж първо и се запознай с човека, който обиждаш, можеш да ми намериш телефона. Вярвай в каквото си искаш!
Що се отнася за свидетелите, пак повтарям: имаше две момчета пред къщата, които си ровичкаха колите заедно Бързаков, пред къщата. Ние приближавахме с колата и ги видяхме, в този момент, владимир влезе сам в къщата, като ни видя. Момчетата останаха, ние влязохме през широко отворената врата на гаража за да говорим с Владимир, те останаха отвън. Ние бяхме в антрето, те бяха отвън и ни дели целия гараж, малки стълби, и две врати, Владимир извади пищова, стреля м/у мен и баща ми, заплашваше ни и ни държа против волята ни на колене!
Защо Владимир не остана там да ни посрещне заедно с неговите двама приятели а бърза да влезе в къщата?
Защо като се чуства заплашен оставя врата на гаража широко отворена, защо приятелите му не го последват в къщата?
Защо след като Рая твърди че била в София, мои бизки на адреса ми твърдят че никой не идвал?
Защо Димитри курядрата, се появи в 10.30 на дигата заедно с Рая и дъщеря ми, точно пред полицейската кола, която ние следвахме? - Ако в 10 е бил в София на моя адрес, за което имам свидетел, че не е звънял на адреса ми, нито той нито Рая, нито автомобила с който беше е бил пред блока ми?

Защо ми е да ходя аз там, а Куздов?
Защото детето ми живее там и като родител имам право да ходя на този адрес когато си поискам, а в този ден е определен от Съд за лични контакти с детето ми, и след като не съм получил отговор от Рая по пощата и тя не вдига на обажданията ми, единствения начин е да си потърся детето на адреса, където живее!
dobristoilov
Младши потребител

Мнениеот kuzdov » 24 Ное 2011, 21:49

Няма да ти се извинявам, защото си жалък в опитите си да оправдаеш пред себе си собствената си параноя. Цялата патардия се вдигна, след като взе детето за регламентирана среща и изчезна за повече от 24 часа без никой да знае къде си и какви намерения имаш. Защо тогава не се обади и да кажеш кой и как те тормози физически и психически(Владо е 60 кила с мокри гащи, а дъщеря му (бившата ти съпруга) сигурно е под 50)? Или те тресе ревност и завист, че живеят по-добре без теб и (може би) си има приятел, който не и оставя "смучки" с формата на пръсти :roll: ? Затова най-искрено те съветвам да потърсиш помощ, че с тия глупости ще свършиш зле. И по-никакъв начин действията ти не кореспондират с действията на любящ баща. Ако действително мислиш добро на детето, оправи си отношенията с бившата ти и не се занимавай с простотии.
П.П. И в чужда къща без покана не се влиза, ако ще и въобще да няма врата!
Нищо не споменаваш за наложената ти ограничителна заповед :wink: ....
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот dobristoilov » 25 Ное 2011, 13:06

Какви намерения да имам към собсвеното си дете, според теб? Аз 365 дни в годината незнам какво се случва със детето ми, а 24 часа, когато съм, казал че отивам с детето си на почивка е проблем.

Какъв си ти, че да ми държиш сметка?

И кой е приятеля на Рая, за когото говориш?
dobristoilov
Младши потребител

Мнениеот dobristoilov » 28 Ное 2011, 19:27

Хора, които толкова много подкрепяте каузата на Бързаков и Рая, тези които си правят колите при него,

Понеже явно не става ясно, каква е моята мотивация, ще кажа:

Имам си собствен живот, приятелка и тн., Зия Добри Стоилова е и мое дете и желая да я виждам, без ограничения от типа само в Костинброд, само в присъствието на Рая, само преди обед в Събота без Рая.., близките ми също желаят да се грижат за Зия но са възпрепядствани както аз! В момента ограничението е само при социалните! Нищо не коства детето да бъде с мен през, целия уикенд, за една седмица, когато съм в отпуска и т.н. разумно време, както хиляди разведени двойки успяват, защото имат воля!

Не ме интересува живота и щастието на другите, но всеки който помага на тези които ми пречат и всеки който ме клевети, навлиза в личното ми пространство и рискува да попадне под ударите на закона.

Всеки който се опитва да твърди че не мога да се грижа за собственото си дете, ме клевети и ми пречи!

Нямам ограничителна заповед, колкото и да се иска на някои хора! Имам заповед да се въздържам от домашно насилие, прочетете си какво означава това!
dobristoilov
Младши потребител

Назад към Семейни казуси