начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

- малко смях........ Vol. 1

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: - малко смях........

Мнениеот Djidzafka » 22 Апр 2011, 17:06

Изображение

Изображение
Пия жин и Жони Уокър, понякога и жус
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот Djidzafka » 22 Апр 2011, 17:58

Накара ме да се замисля за ракийката ....
Изображение
.... от време на време и аз опитвам :?

А и биричка пийвам,
ама след ракийката....
Изображение
..... и хоп, в нЕкой форум ме щракнали...
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот Djidzafka » 22 Апр 2011, 18:52

Изображение

Но ме оставете пред входа, щот горе ..... не е редно да гледате жестокостите й...

Изображение
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот Djidzafka » 22 Апр 2011, 19:02

Ха тъй, скискайте ми палци .....
И не ме помнете с лошо, че една точилка си е купила....
мани-мани... Изображение

и ще се наложи
Изображение

:P
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот nk7702n » 23 Апр 2011, 00:02

Я, какъв задушевен разговор съм пропуснала...Бях се заканила разни неща, ама хайде, от мен да мине
един виц:
Киркор и Гарабед се заяждали един с друг. Киркор попитал: " Ей, Гарабед, ти кога имаш рожден ден?" Гарабед попитал: " Защо?"А Киркор отговорил:" За да ти подаря завеси да не ви гледам с жена ти по цял ден как се гоните голи из къщата." Тогава Гарабед попитал: " А ти кога имаш рожден ден?" Киркор казал: " Защо?" Киркор отговорил: " За да ти подаря бинокъл да видиш наистина чия жена гоня."
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Pause » 23 Апр 2011, 18:37

Тутурутка - Казарма Много Смях :lol:

свидетелски показания:
- Дамата беше с много къса бяла пола. Лицето й не го забелязах. :lol:
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 23 Апр 2011, 19:20

Това клипче за казармата беше много забавно:D
Един мъж и съпругата му си легнали вечерта, обаче той захъркал, а пък на жената и било скучно, правела и се любов. Сръгала го в ребрата, а той сънен попитал: " К,во, да не почна мачът?" Тя му отговорила : " Не, спи, спи." След малко пак го сръгала в ребрата, а той : " Да не дават бокс?" Съпругата, леко раздразнена, отговорила : " Не, спи, спи." Накрая жената се ядосала и отишла на балкона и се развикала: " Ей, това живот ли е ? Няма ли истински мъже в тоя град?" А от горния етаж се чул мъжки глас : " Що, да нямаш бира?" :D
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 05 Май 2011, 14:07

/Пресли, в твоята тема-твой линк :wink: /
Изображение
тази година изпуснах прекрасната възможност, за съжаление.. http://twitpic.com/4td1sv , но догодинаааа-100% ще им метна и аз това! :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Djidzafka » 05 Май 2011, 15:17

Писмо до любимата, която е на... "санаториум" :P

Скъпа Лили,
Получих писмото ти - много се радвам че се чувстваш добре и че лечението на нервите ти в санаториума минава добре. Е, парите бяха малко множко за 4 седмици лежане и дърдорене с доктори, ама за това ще се караме като дойда да те посрещна на гарата. Само че ще се наложи да си ходим пеша до вкъщи, защото нещо ме беше яд на тебе и изтеглих всичките пари от банката, после ги пъхнах в един буркан и го зарових в мазето, а то сега е наводнено /за това после/ и не мога да стигна до буркана - та за трамвай или такси нямаме…
Иначе аз съм си много добре. Направо се изненадвам от себе си, как все по-добре мога да готвя. Вече дори няма нужда след ядене да ми изпомпват стомаха в болницата, както беше през първите два дена. Много обичам да си правя пържени картофки, само че не стават като в ресторанта - май другия път ще трябва да ги обеля предварително. Абе защо варя яйцата 2-3 часа и все не омекват. Ти май купуваш специални отнякъде.
А, като споменах яйца, да ти кажа, значи тоя тефлонов тиган никаква работа не върши. Сложих да се пържат едни нищо и никакви яйца и отидох за биричка до ъгъла - е, мааалко да съм се позабавил, че срещнах Ванката и пихме по едно, ама най-много ме е нямало 40-50 минути. Като се върнах всичко се беше разтопило и станало на тефлонова палачинка, която обаче нещо не е вкусна. Иначе пожарникарите бяха доста учтиви... Като се махна пушека, се видя, че няма големи поражения, само котката вече не е бяла - и сега като ме усети, че отивам в кухнята, почва да се ежи, дере и бяга. Преди няколко дена исках да си стопля една консерва в микровълновата печка /25 минути на 1000 вата/, обаче консервата се взриви, ама направо изригна, мина като ракета през тавана на микровълновата, после и през тавана на кухнята и - баси майтапа - уцели съседа Попангелов точно, ама точно по топките /то пък за късмет точно по това време и той готвел обяда горе, че и по долни гащи моля ти се, щото му било много топло/. Пък вратичката на микровълновата, изтръгвайки се от пантите, счупи малкия телевизор, дето си го купи да си гледаш сериала докато готвиш. Ей, това ударната вълна не е шега работа.
Бе на теб случвало ли ти се е чинии да хванат мухъл. Как е възможно това само за три седмици. На мивката спокойно може да се изследват процеси на биологичното развитие на най-малко 3 вида буболечки. Но ти не се притеснявай - аз съм волеви човек и с доста труд си наложих да измия чиниите.
Обаче твоя прехвален порцеланов сервиз на баба ти нищо не струва - не издържа и на 800 оборота центрифугиране в пералнята. Аз реших да икономисам ток и вода, и заедно с порцелана /вече на парчета, ама с много късмет и лепило от тях ще излезнат 1-2 чашки/ сложих и моите маратонки, отвертките и сатъра за пържоли. Обаче явно някоя от по-малките отвертки са минали през дупките на барабана и при центрифугирането са го застопорили /помниш ли тогава, когато на път за морето на магистралата включих задна скорост, нещо подобно стана и сега/ - та беше доста опасно и сатъра, излитайки от барабана, преди да се забие в стената, за малко да ме обезглави. Барабана изби стената на кухнята и сега е на двора, а пък от пералнята течеше още час и половина вода, щото не знаех къде е главния кран за спиране на водата, което обяснява наводнението в мазето.
Малко понацапах персийския килим в хола на едно място с кетчуп, сребърен лак за автомобили и маджун /за комбинацията не питай/, ама не е вярно че не излизало. С бензин всичко излиза, ама май не трябваше да пуша докато обработвам петното - сега има прогорена дупка. А, реших да размразя хладилника и да разчистя леда в камерата. Значи с една шпакла, едно длето и чук могат направо чудеса да станат. Кьораво ледче не остана.
Е, хладилника сега не изстудява, ами само топли, ама така пък ще имаме винаги топло ядене.
Вчера като се прибрах, видях че е влизал крадец. Много ме е яд за старото радио, което беше в банята и ми свиреше докато се бръсна, ама ще го преживея. Други мои работи не липсват. Ама друг път като ти казвам да си вземеш чантата с документите и банковите карти, че може да ти потрябват /нищо че отиваш в санаториум/ - да ме слушаш. Сега ще има да се разправяш и с полицията, и с банките, и с тъпи бюрократи, че и със съдилища. Щото мен пък кой дявол ме накара да сложа нотариалните актове на вилата и апартамента в същата чанта, не знам. Нали ги криехме в хладилника в оня плик, пък - както вече знаеш - хладилника го размразявах и чантата ти беше най-близо да пъхна документите... Гардеробите също са почти празни, ама за теб не е голяма загуба - нали все се оплакваше, че няма какво да облечеш.
Ох, не знам, да ти казвам ли, да не ти ли...? Aбе по-добре сега писмено, че после като си дойдеш не ми се разваля допълнително настроението. Та така: майка ти ритна камбаната. Получи удар. И защо, моля ти се. Ти знаеше ли, че тя имала любовна връзка със съседа Попангелов отгоре. И като дойде да вземе прането /аз и казах за пералнята, и че ако не изпере, ще дойда по лекясало бельо да те посрещна на гарата/, и като разбра, че той - вследствие на удара с консервата по ташаците - повече никога няма да може да си вдига оная работа, и прилоша и 10 минути по-късно вече я нямаше между живите. Аз си мислех да се обадя на бърза помощ, ама нали все пишат по вестниците, че много се бавели... те за 10 минути и без това нямаше да успеят. Погребението беше вчера, ама не можах да отида, защото нещо ме понаболяваше главата, ама ми мина, не се безпокой. Като се върнеш, може да я изкопаем и да я кремираме, както тя искаше. Пък пепелта ще сложим в един пясъчен часовник, та и тя да свърши малко полезна работа.
Чакай, че се звъни на вратата... Трябва да приключвам, че някакъв мутрест тип ми размахва нотариален акт за жилището, че от днес било негово и да не съм се правил на ударен. Ще отида да спя при Ванката, той и без това ме покани, че си бил купил нов 70-сантиметров телевизор - ще гледаме мача.
Чао и с любов
Твоето мишленце Стамат
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот nk7702n » 05 Май 2011, 15:26

:D мнооого разведряващо...
Тайните мечти на мъжете:
1. Осми март да се премести на 29-ти Февруари - веднъж на 4 години се понася.
2. Операциите за увеличаване на женския бюст да се плащат от Националната Здравна Каса и да са задължителни.
3. За зачеване на дете да е нужно едновременното участие на един мъж и четири жени.
4. За да се предпази партньорката от нежелнана бременност да е достатъчно да кръстосаш пръсти зад гърба си по време на акта.
5. За да се избегнат обърквания всички жени да носят едно и също име.
6. Всички жени да имат алергия към злато, диаманти и кожени палта.
7. В носовете на жените да има филтри, прикриващи миризмите на алкохол, пот, лук и чесън.
8. Банският костюм от две части да се счита за идеално облекло за бизнес-дамите (допустимо е и само бикини).
9. За да се разкопчее сутиена да е достатъчно да се докосне (на произволно място).
10. Чувалите с боклук сами да се изхвърлят - достатъчно да е да бъдат леко подритнати и да поемат към кофата.
11. Поне веднъж в месеца всеки да има гарантирано от законодателството право да подпали офиса или поне да пребие шефа.
12. Всички пътища да са магистрали и да нямат ограничение на скороста
13. Мъжете също да могат да имат по няколко последователни оргазъма
14. Капакът на тоалетната чиния да се вдига сам веднага щом станат от него.
15. Във всеки бар да има задна стая с легла за хората които не смятат да се прибират в къщи.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Pause » 05 Май 2011, 17:45

Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот apfel » 06 Май 2011, 20:43

:lol:
apfel
Активен потребител

Мнениеот Pause » 06 Май 2011, 21:11

+1
:lol:
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 08 Май 2011, 19:24

nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Май 2011, 11:16

Вижте някои мъже какви ръководства пишат :
[color=#FF4000]Ръководство за правилна експлоатация на жената
Съжалявам, че ще го кажа, но жената е капризна техника. Ето защо трябва да се полагат специални грижи за съхранението и експлоатацията й в домашни условия.
Ако не можете да осигурите всичко необходимото – по-добре не си взимайте жена, а нещо друго…

Ако разходите по експлоатацията на жената започнат да превишават вашите доходи, то е повече от наложително въпросната жена да бъде заменена с по-икономичен модел!
В никакъв случай не се опитвайте да оправите жената собственоръчно, тъй като това може да я извади от строя завинаги!
Заводски дефект на всяка жена е липсата на копче за изключване на звука (някой му викат “муте”-то).
Изборът на жена трябва да бъде дълъг и внимателен, тъй като закупени екземпляри не се връщат!
Препоръчително е да се избират млади и здрави модели, тъй като те са с по-дълъг срок на годност!
Жените трябва да получават разнообразна храна, наситена с витамини и минерали.
Особено полезни за жените са витамините А, В, С, Е и Х (да ви кажа ли къде се намират?!).
Сухи и консервирани храна не се препоръчва.
Жената се поддава на дресура особено трудно. За да постигнете някакъв резултат, ще са необходими няколко години упорит ежедневен труд. Имайте предвид, че ефектът не е гарантиран. Даже добре дресираната жена не винаги реагира правилно на подадените й команди, а често дори се опитва самата тя да ги подава!
Оптималната температура на помещението, в което се съхранява жената е около 20 градуса.
Жената трябва редовно да се извежда, тъй като се нуждае от движение и чист въздух.
За да изработите условни рефлекси у жената, трябва да постъпите както при другите домашни любимци: за да изпълнява командите ви, отвреме-навреме й обещавайте да й купите нещо.
Жените, както и котките, обичат да напускат дома, но по правило - винаги се връщат!
Жените не търпят в къщата друг представител от своя вид и често го нападат. Този екземпляр светкавично бива нахапан и изподран, като при това съществува риск и за онзи, който го е домъкнал в къщата! Рядко някоя жена ще се съгласи да бъде отглеждана в аквариум или терариум, затова е най-добре да я съхраняваме в сухо и проветриво помещение!
Жените отделят много време в близане на козината си и пощене за въшки. Когато ги видите, че правят това – не им пречете! Защото жена с чиста козина и без въшки изглежда и се чвуства значително по-добре! Учените до ден днешен спорят - може ли жената да мисли или не, но до единно мноние по въпроса още не се е стигнало!
Младите екземпляри имат доста по-активен начин на живот, като често сменят местообитанието си, докато старите все по-рядко напускат къщичката си.
В изборът на жена трябва да се вземе в предвид не само екстериора, но и характера на екземпляра. В никакъв случай не дразнете непозната жена, защото може да ви се ядоса и дори да ви ухапе!
Когато разхождате жената е необходимо да я държите изкъсо. Защото в противен случай – може да се изплъзне и да избяга. Нашийници за жени се използват рядко.
Отчетете факта, че – попаднала на свобода - жената може да се размножава безконтролно.
Процесът на облагородяване на жената е започнал още в каменната ера, когато мъжете отивали на лов, хващали си диви жени, след което ги опитомявали.
Жената смята мъжа за собственик на къщата и затова му се подчинява. Ако започне да смята себе си за собственик, то значи вече е непригодна за по-нататъшна експлоатация!
Ако гаранционният срок е изтекъл, препоръчваме ви да я замените с такава, която по-добре ще изпълнява командите ви!
На свобода жените бързо подивяват.
И днес често се срещат диви или подивели екземпляри, които лесно може да познаете по очите!
Жените имат множество недостатъци, които ги правят негодни за дълга експлоатация. Жената рядко ще се хвърли в блатото, за да донесе простреляната патица и с неохота ще изтича да върне хвърлената пръчка.
Добре дресираната жена се изправя на задни лапи и издава радостни звуци при завръщането на стопанина вкъщи, облизва го от главата до петите и енергично маха с опашка!
При правилна експлоатацията жената ще ви служи дълги години, при това – без ремонт
и без замени!
Преведено и адаптирано от руски.
[/color]
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Pause » 13 Май 2011, 12:11

Изображение

Указания за употреба на мъж –може да се пресекат интересите някъде.
    http://www.kaldata.com/forums/index.php ... entry=7260
    1. Мъжете обичат да готвят шашлици на дървени въглища. Всяко нещо (дори приготвянето на храна) става интересно за мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!

2. Мъжете с обица на ухото са по-подготвени за встъпване в брак! Първо – те вече са изпитвали болка и второ – знаят какво е да купуваш украшения!

3. Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка.
    Известно е, че на нашата планета мъжете са по-малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!

4. Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които - докато гледат мач по телевизията - смятат, че ако се концентрират достатъчно силно – могат да помогнат на любимия си отбор Ако техният отбор има проблеми, те дават съвети на играчите направо през телевизора, а ако проблемите са по-сериозни ("Падаме с 3:0")– са на път да вземат телефона и да се свържат директно с треньора ("Смени го тоя Топузаков, бе – не виждаш ли, че е дърво!!"

5. Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.

6. Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най-първият, действа пагубно на психиката на Мъжа!

7. Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли.

8. Всички мъже ненавиждат израза: "Трябва да си поговорим за нашите отношения!". Тези думи могат да хвърлят в ужас всеки смелчага и да превърнат денят му в кошмар

9. Мъжете са чувствителни по един много странен начин. Ако те са разпалили камината, а последният дънер не е догорял – те могат да приемат това като много тежка лична обида.

10. Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по-висока от тази на жените. Жени, ако през зимата вкъщи ви е студено – препоръчвам ви да взимате в леглото и мъж! Мъжете са един вид персонални "калорифери", които леко похъркват.

11. Жените се отнасят към облеклото значително по-сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: "О, Господи! Как се излагам! По-добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!"
    12. Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!
    13. Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!
    14. Ако излизате с някой мъж и мислите, че той е по-подходящ от другите, защото:
    а) е станал по-улегнал,
    б) започнал е нова работа,
    в) вече посещава психоаналитик -
    пригответе се за неприятна изненада. Работата е там, че теорията за гъсеницата, която се превръща в пеперуда, е в сила само за гъсениците и пеперудите.

15. Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт.
    Когато четири или повече жени се съберат на едно място – те си говорят... за мъже!

16. Повечето жени са интровертни:
    - Дали наистина съм влюбена?
    - Удовлетворена ли съм емоционално и творчески

Повечето мъже са екстровертни:
    - Ще бият ли нашите довечера?
    - Оправи ли ми колата?

17. Ако един мъж каже "Ще ти звънна!" и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!

18. Мъжът не обича да губи. Веднъж жена ми ме би на табла. После, когато ме попита: "Ще правим ли секс?", аз отговорих – "Може, но не един с друг!"

19. Да се освободиш от някой мъж, без да накърниш неговата мъжественост, изобщо не е лесно!
    Изразите
    а) Обирай си крушите!
    б) Не искам да ти виждам очите!
    могат да звучат и като покана.
    Ако наистина искате да се избавите от някой мъж, изберете си някоя от следните фрази:
    а) Обичам те! б) Искаш ли да се оженим?
    в) Искам да имам дете от теб!

След тези думи, мъжете винаги изчезват яко дим. Амам много яко
    20. Мъжете са толкова самоуверени, защото в детството си са се идентифицирали със супер-героите (Супермен, Спайдър мен, тоя-оня
    По начало жените имат ниска самооценка, защото в детството си са се идентифицирали с куклата Барби.
    21. Менопаузата при мъжете е значително по-забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!
    22. Мъжът забравя всичко, докато Жената нищо не забравя! Ето защо при предаването на футболни срещи – винаги показват повторения

23. Повярвайте на горенаписаното, защото авторът е Мъж. Ако беше жена, все за нещо нямаше да е права! :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот Djidzafka » 17 Май 2011, 19:04

Изображение
:P
И нещо в тази връзка
:D
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот nk7702n » 17 Май 2011, 23:04

Един човек си купил BMW. Подкарал го. Качил се на магистралата и се изкушил да понастъпи газта. Вдигнал 130 Kм/h. И веднага зад него се появила една полицейска кола и пуснала буркана.
- Тоя пък – казал си човекът. – Къде е тръгнал да се състезава с BMW?
Настъпил по-яко газта и дигнал 160. Полицейската кола пак се залепила зад него.
- Е, не. Ще имам големи проблеми. По-добре да спра докато е време.
Човекът спрял колата и до него се приближил полицаят.
- Документите ако обичате – казал полицаят.
- Да в нарушение съм. Признавам си – казал човекът и си подал шофьорската книжка.
- Виж к’во – казал полицаят. – Сега е краят на смяната ми. Кисело ми е. Днес е петък 13-ти. Не ми се пишат бумаги. Ако ми измислиш едно оригинално оправдание, което не съм чувал досега, ще те пусна.
Човекът помислил малко и казал:
- Преди две седмици жена ми избяга с един полицай. Когато те видях зад мене помислих, че тоя полицай си ти и ме гониш да ми върнеш жената, затова се уплаших много и настъпих газта.
- Приятен уикенд – усмихнал се полицаят и му върнал книжката. :D
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот apfel » 18 Май 2011, 04:55

:D
apfel
Активен потребител

Мнениеот Pause » 18 Май 2011, 20:28

:lol: Гледам и невярвам...
Аватар