начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

Осигуровки

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Осигуровки

Мнениеот ordeto » 04 Дек 2009, 01:51

Значи,колеги имам много странен случай!Снаха ми,която работи в дадена фирма от 8 г. след като си направи справка в НОИ излиза че не е социално осигурена,а здравно е!Вьпроса ми е каква врътка е направил шефа и!
ordeto
Младши потребител

Re: Осигуровки

Мнениеот sunrise » 04 Дек 2009, 10:59

Та, "колега" , на какъв договор точно работи снаха Ви, има ли копие от него?
sunrise
Активен потребител

Re: Осигуровки

Мнениеот svetla_svet » 03 Сеп 2011, 13:39

Здравейте искам да попитам собственик на ЕТ което в момента е със замразена дейност и получи решение на ТЕЛК и е работещ по настоящем,ако сега отново открие дейността на фирмата трябва ли да си плаща всички осигуровки за него или може да назначи друг като управител и само на назначения да се плащат всички осигуровки и какво ще ми коства да да регистрирам ЕТ-то по ДДС?
Моля за отговор защото не ми е много ясно дали да размразя дейността на това ЕТ или да си открия ново.

Благодаря предварително.
svetla_svet
Нов потребител

Назад към Трудово право