- Дата и час: 28 Ное 2024, 21:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
неправдата след един развод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
неправдата след един развод
От 1година съм разведен от брака имам дъщеря на 5 години, осъден сам да плащам издръжка на месец 90лева и да взимам детето всяка първа и трета събота и неделя както и един месец през лятото(юли или август взависимост от платения отпуск на бившата съпруга)Детето го взех целия месец юли като същевременно за този месец(юли) не съм й плащал издръжка защото не съм смятал че е редно дефакто аз съм се грижил за детето, за август съм ги внесъл.В момента има жалба срещу мен че не съм внасял парите за този юли месец това правилно ли е?Когато се развеждах като стана въпрос в съда за издръжка бях родител а когато дойде време за контакти с детето ми дадоха максимум два пъти в месеца,реално погледнато чуждите хора виждат детето ми по често от мен неговия родител до кога това ще е така?Това ли е правоосъдителната система на държава членка на Европейския съюз?Как мога да намеря или да се свържа с фондацията на Карло Луканов за защита правата на разведените родители?
- katcarski1
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|