- Дата и час: 28 Ное 2024, 20:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Развод по взаимно съгласие !!!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Развод по взаимно съгласие !!!!!
мозели да помоля за малко помощ. предстои ми развод по взаимно съгласие . Съпругът ми има фирма регистрирана по ООД , имам ли право на процент от фирмата . какво трябва да пише в това споразумение. Децата остават при него а аз имам право на свободен резим
- ani31
- Нов потребител
Re: Разбод по взаимно съгласие !!!!!
Ако имате съгласие по посочените въпроси, отидете със съпруга си при колега адвокат, той ще Ви изготви споразумението с всички необходими по закон реквизити.
- nk7702n
- Старши потребител
ходихме при адвокат но адвоката е негов приятел, и ми каза це аз нямам право на фирмата щом била ООД , май се опитват да ме прецакат поради тази прицина се допитвам тук
- ani31
- Нов потребител
Най - добре си намерете някакъв независим адвокат, който да брани интересите Ви както трябва.
- nk7702n
- Старши потребител
Re: Развод по взаимно съгласие !!!!!
преди да пристъпите към някакво действие проверете да ли съпругът ви е още съдружник във фирмата
- boiko_62
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|