начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Заплашване с дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплашване с дете

Мнениеот problemen » 28 Авг 2011, 01:39

Здравейте имам следният проблем, имах неангажираща връзка с една жена от социалната мрежа, след като всичко приключи тя един ден ми съобщава че е бременна от мен, отначало нямаше проблеми но след известно време обърна другата страна и поиска 300 лв за аборт, който аз изпратих и си пазя квитанциите и разписките който съм получил за изпращането на парите ( в тези квитанции има нейното име и т.н.) След което тези пари не ги използва за аборта и продължава с заплахите че после ще доказва , че детето е мое и щяла по законен ред да го докажела, В този случей как мога да постъпя? много ясно че не го искам това дете
Моля , дайте ми съвети
problemen
Нов потребител

Re: Заплашване с дете

Мнениеот portokal » 28 Авг 2011, 07:37

И твоята не е лесна, ако историята е истинска.
Ами няма какво да направиш, освен да се спогодиш някак с нея или евентуално да я пребиеш, което не ти го препоръчвам.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 28 Авг 2011, 18:52

Трети вариант - може детето да не е твое, така че можеш да поемеш риска да я оставиш да води дело за да докаже бащинството ти. Ама ти най - добре си знаеш каква е истината.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 28 Авг 2011, 19:12

problemen написа:....... много ясно че не го искам това дете
Моля , дайте ми съвети

За начало- прочетете всичко за контрацептивите. Вие за безопасен секс( щото и да е било любов, стане ли дума за трети, то последният е често нежелан, та сега вече всичко е секс) да сте чувал?
Явно да не сте. Сега, ако и когато това дете се роди и по законоустановения ред бъде признато, че вие сте биологичният му баща- дължите издръжка до ... относително 25г. му възраст. Не сте длъжен да се срещате с него, но там вие си преценявате.
От друга страна- честито! вероятно ще си имате наследник :D
Това е съветът ми към вас относно бъдещите ви социални ... контакти.

А по този случай- спирате плащанията под всякаква форма до произнасяне на съд по въпроса за произхода от баща на детето.
Да водите дела за установяване на произход сега ... особено, когато е отрицателен иска, изпитвам съмнения, че ще намерите съдия, които да позволи и без това рисковата амниоцентеза.
След раждането- според зависи действията на майката- вие сте на ход.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 28 Авг 2011, 21:39

poli_g написа:
problemen написа:....... много ясно че не го искам това дете
Моля , дайте ми съвети

За начало- прочетете всичко за контрацептивите. Вие за безопасен секс( щото и да е било любов, стане ли дума за трети, то последният е често нежелан, та сега вече всичко е секс) да сте чувал?
Явно да не сте. Сега, ако и когато това дете се роди и по законоустановения ред бъде признато, че вие сте биологичният му баща- дължите издръжка до ... относително 25г. му възраст. Не сте длъжен да се срещате с него, но там вие си преценявате.
От друга страна- честито! вероятно ще си имате наследник :D
Това е съветът ми към вас относно бъдещите ви социални ... контакти.

А по този случай- спирате плащанията под всякаква форма до произнасяне на съд по въпроса за произхода от баща на детето.
Да водите дела за установяване на произход сега ... особено, когато е отрицателен иска, изпитвам съмнения, че ще намерите съдия, които да позволи и без това рисковата амниоцентеза.
След раждането- според зависи действията на майката- вие сте на ход.

+1 :P
nk7702n
Старши потребител

Назад към Семейни казуси