- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво да правим с некоректните застрахователи,които не плаща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Какво да правим с некоректните застрахователи,които не плаща
Застрахователната компания ми изплаща половината от дължимото ми обезщетение,посочва ми като оправдание разтеглива точка от общите условия, как да ги осъдя?Има ли специализирани адвокати по застрахователни дела?За колко време става?Ако някой,знае нещто по въпроса нека го сподели...
- натали
Re: Какво да правим с некоректните застрахователи,които не п
Ne sam adwokat no opitai slednoto predi da zapo4nesh da gi sadish
Podai Jalba w Komisiata za finansow nadzor - Uprawlenie Zastrahowatelen nadzor. Eto im saita : http://www.fsc.bg
I nezabrawiai 4e te sa finansowo silni i mogat da kupiat ewentualnia proces. A i sa 'fizi4eski' silni i mogat da te ... :-(
vij i towa moje da te zainteresuwa
http://iiceurope.4t.com
ako towa sa i twoite zastrahowateli pishi im pismo na tia mom4eta moje da ti slojat slu4aia na saita , pone taka shte predpazish i drugi grajdani
Podai Jalba w Komisiata za finansow nadzor - Uprawlenie Zastrahowatelen nadzor. Eto im saita : http://www.fsc.bg
I nezabrawiai 4e te sa finansowo silni i mogat da kupiat ewentualnia proces. A i sa 'fizi4eski' silni i mogat da te ... :-(
vij i towa moje da te zainteresuwa
http://iiceurope.4t.com
ako towa sa i twoite zastrahowateli pishi im pismo na tia mom4eta moje da ti slojat slu4aia na saita , pone taka shte predpazish i drugi grajdani
- 12
ходих вече в комисията-нищо...
сигурно са силни иначе как ще станат застрахователи...
сигурно са силни иначе как ще станат застрахователи...
- натали
napra wi im am\nti reklama Anti WEB sait kato tozi koito ti dadoh ili nameri jurnalisti da napishat statii za tih po wesnici ili predawane w niakoia telewiziq, prosto se postarai da razberat 4e ne se otkazwash i gi deskriditirai publi4no, towa shte im donese mnogo po goliama wreda ot neplatenoto ti obezshtetenie.
Uspeh
Uspeh
- 12
Както сам/а каза те са силни хора както физически, така и финансово,не съм сигурна дали да ги дразня така откровено,или е по-добре да ги осъдя както си му е реда,но за повече неща, като неустойки,щети и т.н.
- натали
Mi da gi osadish e mnogo ama mnogo trudno, a da im napravish anti reklama e lesno :) prosto zapazi malko diskretnost :) dai podrobnosti bez da kazvash nomer na shteta i toite danni, smeni cifrite s XX YYY i taka na tatak primerno ": tribvashe da mi dadat XXX lv. a te mi dadoha XXX / 2 " Taka niama za znaiat 4e si ti zashtoto edva li si samo ti s sashtia problem. I pone spomeni Imeto na kompaniata 4e i nie da ne se vrazvame :)
- 12
Можеш да ги осъдиш. Времето до осъдителното решение зависи от сумата, която претендираш. Обикновено делото минава през две инстанции за около 1,5 - 2 г.
Специализирам в тази област на правото, ако се искаш ми се обади на GSM 0888 22 37 87 адв. Георги Вълков.
Специализирам в тази област на правото, ако се искаш ми се обади на GSM 0888 22 37 87 адв. Георги Вълков.
- gvulkov
- Нов потребител
Най-добре да ги осъдите.Това е най-добрия адвокат - Трифон Грудев - 0888 308 929
- rosi
- Младши потребител
Ne gi slushai te sa adwokati i tribirat pari bez zna4enie dali si spe4elil ili zagubil, nikoi ot tih niama da ti kaje ne gi sadi, prosto ti si im klient i ne iskat da te zagubiat. No wse pak zawisi ot sumata. Ne zabrawiai oshte 1 pat da pod4ertaia twoite zastrahowateli mogat da kupiat procesa i da te izkarat winowen. Towa si e Bulgaria :( za nashe sajelenie.
W sada mogat da spe4eliat s pari, noa ako im naprawish Anti reklama w mediite, niama kak da ne zagubiat. Primerno ako ti daljat 500 lv. i zagubit 2-ma klienti ot twoiata "reklama" koito ne skliu4at zastrahowki pri tih po za okolo 400 - 500 lv /twa e nai malko/ eto we4e sa na zaguba 4e ne sa ti dali parite a da te izlagali. Wajno e da se pod4ertae 4e te neznaiat kade shte im naprawish waprosnata "reklama" i koga i ne mogat da platiat i da ne se izla4i ili otpe4ata. Prosto idi pri tih i im podai w pismen wij Jalba w koito im dai primerno 1mese4en srok da ti udowletworiat iskaniata, kato im pishe, 4e w protiwen slu4ai she predizwikash medien skandal ot koito mogat da zagubiat i te.
Uspeh.
W sada mogat da spe4eliat s pari, noa ako im naprawish Anti reklama w mediite, niama kak da ne zagubiat. Primerno ako ti daljat 500 lv. i zagubit 2-ma klienti ot twoiata "reklama" koito ne skliu4at zastrahowki pri tih po za okolo 400 - 500 lv /twa e nai malko/ eto we4e sa na zaguba 4e ne sa ti dali parite a da te izlagali. Wajno e da se pod4ertae 4e te neznaiat kade shte im naprawish waprosnata "reklama" i koga i ne mogat da platiat i da ne se izla4i ili otpe4ata. Prosto idi pri tih i im podai w pismen wij Jalba w koito im dai primerno 1mese4en srok da ti udowletworiat iskaniata, kato im pishe, 4e w protiwen slu4ai she predizwikash medien skandal ot koito mogat da zagubiat i te.
Uspeh.
- vs
Re: Какво да правим с некоректните застрахователи,които не плаща
Най добрия застрахователен адвокат е Трифон Грудев препоръчвам ви го тел: 0878 17 00 00
- klienta
- Нов потребител
Най-интересното е че съм адвокат Давам съвети на хората и водя такива дела и скоро ще трябва да съдя застраховател за много дребна сума и аз се питам -струва ли си?
Пратих им покана за доброволно плащане-нищо.
Но пък имам едно дело срещу друг застраховател където мисля да вложа всичките си усилия да им се стъжни!
Всъщност четох и практика и най-интересното е че делата се печелят от хората, но застрахователите са доста упорити.
Пратих им покана за доброволно плащане-нищо.
Но пък имам едно дело срещу друг застраховател където мисля да вложа всичките си усилия да им се стъжни!
Всъщност четох и практика и най-интересното е че делата се печелят от хората, но застрахователите са доста упорити.
- pitasht
- Активен потребител
Най-скапаната компания е Дженерали (Generali). Пълни идиоти са и не плащат щети. Обраха ми магазина - лаптопи за 2500 лв, други стоки, пари и разбита врата. Уж щяха да плащат вратата, но и за нея нямало да бъде на 100 процента. Имах застраховка с премия до 10000 лв. Отговорът беше - "Лаптопите не се поемат от застраховката. Имаме една съвместна застраховка със СОТ-а за 3000 лв. застрахователна премия, която покрива лаптопи". Представяте ли си - малоумие! Аз предпочетох да им налея повече пари и да очквам при щета да ми възстановят стока на по-голяма стойност, тъй като я имам в магазина. С автомобила също бях недоволен - големи малоумници са. Работил съм с "Лев Инс", "Виктория" и "Уника" на автомобили. Всички са добре, като при "Лев Инс" има голямо писане и губене на време.
- bojo2
- Нов потребител
Ако някой от вас е успял да осъди ЗК юпитер и е успял да си вземе полагаемото искам да го поздравя искрено за положените усилия и изхабените нерви .И мога да ви кажа как от водеща в застрахователният бизнес сега вече не съществува а след редица пререгистрации стана брокер на застраховки на другите
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|