- Дата и час: 25 Ное 2024, 20:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 3
Добро утро на всички! Арончо, много хубаво включване, това за живота и щастието и цитата от детството на Ленън много ми хареса. Песничката на Поли - също, макар и тъжна... За днешния ден от мен :
Последна промяна nk7702n на 27 Юли 2011, 19:22, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
хубава песен
- apfel
- Активен потребител
И тази е страхотна, поздравче за Поли, и за всички, на които се хареса :
- nk7702n
- Старши потребител
Днес я чух. Много ми хареса. Бързам да я споделя с вас
За отпускарите и за работещите
За отпускарите и за работещите
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Хубави, любими песнички... Поли, и аз съм като теб - смуча " Трахизан" и разни други илачи, слагам си капки за нос и т.н. Пожелавам ти бързо оздравяване! Нали сме бойни, ще се оправим! Така сме се натръшкали, ама какво да се прави... :
- nk7702n
- Старши потребител
Искам и аз да споделям песни с вас, как става това с публикуването на клипчетата?
- nevin_alibriam
- Потребител
Станахме три в групата - цяла седмица ме боли гърло и имам "всичкобол"
Поздрав за мен си, ако ви хареса и за вас двете
п.п. сега искам плодова салата, шоколадов шейк за пиене и да съм си в леглото
Хайде на работа...
п.п. Невин, писали сме много пъти в темата (vol.1, vol.2) как става, но ако не ти се търси: поставяш номера след (=) на линка. Маркираш го и кликваш върху бутончето youtube от лентата с инструменти
Поздрав за мен си, ако ви хареса и за вас двете
п.п. сега искам плодова салата, шоколадов шейк за пиене и да съм си в леглото
Хайде на работа...
п.п. Невин, писали сме много пъти в темата (vol.1, vol.2) как става, но ако не ти се търси: поставяш номера след (=) на линка. Маркираш го и кликваш върху бутончето youtube от лентата с инструменти
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
Виж сега, не се отказвай толкова бързо! Взимаме твоя линк :http://www.youtube.com/watch?v=xQqDXrSwgMk Маркираш само тази оцветената част, копираш я и я пействаш в полето за отговор. След това кликваш на опция youtube, защото е оттам и изпращаш!
За трите болни с всичкобол
За трите болни с всичкобол
- nk7702n
- Старши потребител
Надее специално си поздравена с тази песен
-
А, добре, за теб, Ади, и за Поли с пожелание за по - бързо оздравяване
- nk7702n
- Старши потребител
Хеле разгеле Благодаря за помощта
Приятно слушане
Приятно слушане
- nevin_alibriam
- Потребител
Поли ,Ади ,Наде ...напоследък съм по рядко тук ама доста работа ми се насъбра (за без пари де ) ,та гледам да я свърша по- скоро ,та да имам повече време ...иначе съм тук
Поздравче за вас ,пък и за всички
Поздравче за вас ,пък и за всички
- apfel
- Активен потребител
-
добре , че има гугъл.Написах част от текста и... песента изкочи:
А пък преди няколко дена разбрах, че вече има напълно достъпна програма , (в телефона на един познат) която разпознава песни, след като "прослуша" част от съответната бях направо залепен за стената.. та това е нещо, за което си мислих като по-малък, че можем само да мечтаем!
Като се замисля едно време тая програма, ако я знаех..... щях да си спестя доста главоболия Че съм преписвал текстове, че съм записвал на празни касети... луда работа
А пък преди няколко дена разбрах, че вече има напълно достъпна програма , (в телефона на един познат) която разпознава песни, след като "прослуша" част от съответната бях направо залепен за стената.. та това е нещо, за което си мислих като по-малък, че можем само да мечтаем!
Като се замисля едно време тая програма, ако я знаех..... щях да си спестя доста главоболия Че съм преписвал текстове, че съм записвал на празни касети... луда работа
-
aron_davidov - Потребител
Лека
Последна промяна nevin_alibriam на 07 Авг 2011, 23:02, променена общо 1 път
- nevin_alibriam
- Потребител
|
|