![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Срок за приемане 24 часа, до 21 h утре.
|
|
hidden написа:Николов, как става тази "жива видео конференция пред Lex.bg"?
advokat__nikolov написа:hidden написа:Николов, как става тази "жива видео конференция пред Lex.bg"?
Е, сега и технически ли да те ограмотявамАко искаш можем и да си наемем Конферетна зала някъде в София. Имаме по 5 часа за лекция и тъй като времето е ограничено ще застъпим само менителницата.
hidden написа:advokat__nikolov написа:hidden написа:Николов, как става тази "жива видео конференция пред Lex.bg"?
Е, сега и технически ли да те ограмотявамАко искаш можем и да си наемем Конферетна зала някъде в София. Имаме по 5 часа за лекция и тъй като времето е ограничено ще застъпим само менителницата.
Аааа, вижте какво, аз утре в ранни зори отивам на море далеееч-далеч, така че не ме търсете![]()
Не съм на "ти" с новите технологии и изобщо не ме е срам затоваИ не схващам как ще се осъществи тази "видео конференция през сайта", така че ако искате да стане нещо, имате половин час да ми обясните, защото имам и багаж да приготвям.
poli_g написа:Така, това дава индикации да е забавно( макар да съм наясно с края на занятието, ама що да не се повеселя петъчно), макар да е краткотрайно.
Нося си пуканките, сядам на ред първи и си искам минутата смях.
advokat__nikolov написа:..Краткотрайно? Всеки ще говори най-малко 3 часа. Какво разбираш под "съм наясно с края на занятието"
advokat__nikolov написа:Ами чувал ли си за Google+ ?
poli_g написа:advokat__nikolov написа:..Краткотрайно? Всеки ще говори най-малко 3 часа. Какво разбираш под "съм наясно с края на занятието"
Не ме разбирай погрешно, но съм наясно кой ще спечели. Ти ще имаш яснота след тези три часа.
poli_g написа:Някой ден ще излезеш от летаргията.
advokat__nikolov написа:за да осъзнаеш колко е било ценно образованието, за да разбереш какво мъжество и чест е било да получиш солидна правна подготовка преди да навлезнеш в практиката. Да научиш от тях как е мислил целия Европейски континент. Да видиш какво е истинска монография, да се докоснеш до съвършен правен интелект. Аз съм сигурен, че твоята цел е била просто да си вземаш изпитите.
law_master написа:advokat__nikolov написа:за да осъзнаеш колко е било ценно образованието, за да разбереш какво мъжество и чест е било да получиш солидна правна подготовка преди да навлезнеш в практиката. Да научиш от тях как е мислил целия Европейски континент. Да видиш какво е истинска монография, да се докоснеш до съвършен правен интелект. Аз съм сигурен, че твоята цел е била просто да си вземаш изпитите.
Така е Николов, обаче практиката те поставя пред доста по-прозаични, но също толкова трудни проблеми като напр. дали РС в Златоград ще приеме не оригинала за Записа на заповед, а приложен към заявлението препис заверен от адвокат. Та така...казвам го с ай-добри чувства, да не си помислиш нещо
advokat__nikolov написа:Запомни, че практиката се усвоява лесно, но правната наука и юридическия изказ чрез говор - не.
advokat__nikolov написа:Кий акаунтите имат нечовешки таргети и са готови на всичко.
.....
Не сте получавали тази информация от мен, че другия път нема да ви помагам
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 90 госта