xnikolanx написа:Знаеш, че е различно да не се харесваме атеисти и религиозни, но да твърди някой, че едните са извратени и зли.. това преминава границата, и е незаконно знаете, нали?
Ти си непоправим ... колко пъти и как да ти го кажа, или по-точно кой искаш още да ти го каже, че това НЕ Е НЕЗАКОННО! Щом мислиш че е, тогава ми посочи текст на норма /щото аз като юрист ти казвам, че не знам такава да има - или съм прав, или съм некадърен юрист
... въпреки, че ако беше второто, едва ли щях да си изкарвам хляба с право, но да не задълбаваме .../! Норма не щеш да ми посочиш, точно защото няма /колко пъти вече да го повторя/, но си продължаваш на твоето ... еми не невежа ... д-е-б-и-л-изъм е това вече ...
xnikolanx написа:аз човек с нулев интелект и изключителна невежа, защото просто непознавам правото
Не защото не познаваш правото, а защото си мислиш и продължаваш да твърдиш /вече не знам в кой по ред пост/, че го познаваш повече от мен
Спориш ли с доктора, че имаш гастрит, когато той ти каже, че е хрема? - ако си глупав ще спориш, ако си умен, ще си купиш лекарства за гастрит ... Капиш? /както беше казал един форумен участник
/
П.П.: Между другото, само да ти вметна, че аз също не съм религиозен. Не вярвам в никакви богове, на църква не ходя /споменавам само църквата, защото "по традиция" се водя източно православен - кръстен съм все пак като малък .../
. Смешни са ми хората, които си мислят, че някой друг им е писал живота и им го определя ... особено силно вярващите ... Та тази вметка само, за да не си помислиш, че имам нещо против атеистите /аз сам съм такъв, макар да не смея да се определя съвсем категорично, защото все пак не съм се отрекъл по някакъв начин от "традиционното" си изповедание, т.е. съм като 80% от обикновените българи в това отношение/ ...
Та точно и заради тази причина не ми пречат хората да си вярват в каквото си искат ... изобщо не ме е страх, че някой щял да ме оплете да стана сектант
И както аз смятам прекалено вярващите за глупави, че вярват, така и те имат право да ме смятат мен за глупав, че не вярвам ... пък, че ми викали, че съм зъл, извратен, дявол и т.н. ... Аз такъв ли съм? Не съм! Ами тогава какво ми пречи нечий болен мозък да си фантазира каквото си иска ...
Децата му не искал да им промиват мозъците - ми гледай си децата бе, пази ги от такива ти. След като мислиш, че ти си прав, а не сектата, тогава значи ако децата ти са умни и ако ги възпиташ добре, значи ще се научат в "правата вяра"
... не бе ... нервя се на такива кукундрелници като тебе, които занимават целия свят със щуротиите си ...