начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

СРС с нова сграда ????

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СРС с нова сграда ????

Мнениеот krem_karamel » 09 Юли 2011, 11:46

Здравейте уважаеми колеги,

Чух тези дни новина, че СРС се местел в сграда до НДК и имало подписана заповед вече.

Слухове ли са или истина ?

Едни коментират някаква сграда на "ПРОНО", други - друга близка сграда.

Идеи ?
krem_karamel
Потребител

Re: СРС с нова сграда ????

Мнениеот law_master » 10 Юли 2011, 18:17

май е само слух, в нета има някви статии като най-новите са от 2008. Незнам за сградата, ама ако си подобрят начина на обслужване няма да е никак зле. Като се наложи да проверявам нещо, от някой от съставите просто ми призлява. Аз си говоря съвсем учтиво, изчаквам, ако правят нещо, да не им давам ззор, а те ми изнасят по половинчасови лекции, щото не били доволни от системата. Ем аз кво да направя, да се оплачат на Кр. Влахов, като толкова много не се оценява труда им.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Re: СРС с нова сграда ????

Мнениеот sava » 11 Юли 2011, 07:43

Довечера ще мога да ви кажа със сигурност , но до петъка промени нямаше.
sava
Потребител

Назад към Общи дискусии