начало

ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата

Издръжка на дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издръжка на дете

Мнениеот swalker » 30 Юни 2011, 11:50

Привет,

Трябва ми съвет и помощ как да постъпя. Бившата ми съпруга поиска по-висока издръжка и съдът уважи молбата и за издръжка в размер на 210лв. на 8 годишната ни дъщеря, на база, че живея и работя в чужбина.
Тази издръжка е меко казано прекалено висока за мен. Обжалвах и тя спечели отново. Всичко това в бг, където си ходя сравнително рядко по обективни причини.
В момента съм поставен в невъзможност да изплащам издръжката. Нямам собствени имоти.
Какво мога да направя?
swalker
Нов потребител

Re: Издръжка на дете

Мнениеот sisi19 » 02 Юли 2011, 19:52

Мили "мой". 210лв. за БГ са нищожна сума при това , че работиш в чужбина. Но винаги на такива питания съмсе питала толкова ли струва детето ти за теб - 210лв. месечно.Ако живееше все още със съпругата си, да ли пък не би издържал детето си в повече от тези 210лв които в момента си осъден да даваш????? Не вярвма, защото в днешно време тези пари са точно за 15 дене за издръжката на едно дете. Говоря за необходимият ежедневен стандарт на живот с които едно дете би следвало да задоволява собствените си потребности и нужди.И защо си мислите, че тези деца вигитират, и не се нуждаят от нищо. Те да не са Ви непотребен буклук който след една раздяла трябва да хвърлите в кофата за отпадаци.??????? Малко съм емоционална-моля за извинение, но казвам реалноста.
sisi19
Потребител

Назад към Семейни казуси