- Дата и час: 26 Ное 2024, 01:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub
и пак за добро утро
"Жените дават повече в любовта, но на мъжете тя им струва по-скъпо!" - белградски графит
"Жените дават повече в любовта, но на мъжете тя им струва по-скъпо!" - белградски графит
- nikoleta_e
- Потребител
nikoleta_e написа:и пак за добро утро
Рано сутринта, в неделя, при това... страхотен графит ...
Наближава...
- muza_
- Потребител
Като си говорите за мъдрости и графити, аз ще ви напиш нещо, което ми харесва : " Приятел е този, който знае всичко за теб и още те харесва!" За истинското приятелство тук и в реалността :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Като си говорите за мъдрости и графити, аз ще ви напиш нещо, което ми харесва : " Приятел е този, който знае всичко за теб и още те харесва!" За истинското приятелство тук и в реалността :
Супер! Вече почвам да питам всеки, дето ми знае всичките или почти всичките мурафети,
дъл' ме харесва
Ако каже "ага" , значи, приятел ...
- muza_
- Потребител
lexy21 написа:С пожелания за успех в сесията на Андреа
И за всички, борещи се със себе си и с изпити
Благодаря Лекси така ми е лятно вече и не ми се чете по кадастър (особено) и финансово право, че.... ама какво да се прави още 4 изпита останаха и съм шапка на тояга
чудя се от кой ли филм е клипчето, онази вечер набързо видях реклама по rai1 на този филм, ама после изключих да проверя как се казва. Ако някой се сети нека пише, гледа ми се някоя романтична комедия.
а някои се мъчим да "пораснем"
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
andrea написа:чудя се от кой ли филм е клипчето
Мисля ,че е този филм Ади :The Notebook
- apfel
- Активен потребител
apfel написа:andrea написа:чудя се от кой ли филм е клипчето
Мисля ,че е този филм Ади :The Notebook
той е, да...хубав филм
от същия автор, друг филм "A walk to remember"...колко ревах на него
- nikoleta_e
- Потребител
Муза, пристрастих се към този Анджело
- nikoleta_e
- Потребител
Миро, Ники благодаря Ви! Остана като ми минат изпитите да се поровя да го намеря филмчето и може да го гледаме заедно - на ароматни пуканки, топли семки и студена бира
Хубав ден!
Хубав ден!
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
Ади, бебе, първо да ти минат изпитите ..другото лесно
Малко кавказки турбо-фолк за по-весело начало на деня... и за черните очи...
Малко кавказки турбо-фолк за по-весело начало на деня... и за черните очи...
- nikoleta_e
- Потребител
Ади ,филмчето го има в - Замунда ...мисля да го изгледам ,има доста добри коментари за него и предполагам ,че ще ти хареса ....но най - напред да вземеш всичките изпити ,успех и от мен
За теб поздравче
Ники , благодаря ти ...не бях много сигурен за филма понеже не съм го гледал ,но ще изгледам и другия който препоръчваш ,пък може и аз да си поплача
Поздравче и за теб :
Муза ,да се отбиваш по често ,че все ще се намери някоя песен с която да ме изненадаш
Поздравче за теб:
Лекси ,харесвам и твоите песни
Поздравче за теб:
За теб поздравче
Ники , благодаря ти ...не бях много сигурен за филма понеже не съм го гледал ,но ще изгледам и другия който препоръчваш ,пък може и аз да си поплача
Поздравче и за теб :
Муза ,да се отбиваш по често ,че все ще се намери някоя песен с която да ме изненадаш
Поздравче за теб:
Лекси ,харесвам и твоите песни
Поздравче за теб:
- apfel
- Активен потребител
apfel написа:Ники , благодаря ти ...не бях много сигурен за филма понеже не съм го гледал ,но ще изгледам и другия който препоръчваш ,пък може и аз да си поплача
Поздравче и за теб :
мерси, Миро
хайде гледай ги и после да кажеш дали са ти харесали...пък ако ти се плаче, поплачи си...хубаво е да си поплаква човек от време на време
една тъжна китайска песен
само не ме карайте да ви я превеждам
и малко по-весело
Какво е казал Нютон на Apple?
- iPadai ма!
*
Събуждам се с варненски чайки, в бургаския ми хотел; закусвам карнобатска гроздова с македонско мезе; шефът ми - павликенец - ни отпуска "габровски" премии; а колежката ми от Хаскюю ми жужи на главата като русенски комар. А в края на деня жадувам за нещо ПЕРНИШКО!!!! Винкел!
- nikoleta_e
- Потребител
apfel написа:Ади ,филмчето го има в - Замунда ...мисля да го изгледам ,има доста добри коментари за него и предполагам ,че ще ти хареса ....
А който е гледал и двата споменати филма да сподели нещо тематично:
Абе не знам как Апфелчето налучка ама в 5 клас Роксет ми бяха истерично любима група и след това... До днес пазя всичките им албуми... на касетки
-
lexy21 - Активен потребител
малко красота и любов за добро утро ...
- nikoleta_e
- Потребител
Още един хубав филм “A good year”
- nikoleta_e
- Потребител
Малко със закъснение видях, че и Поли празнува имен ден, затова поздравче
-
|
|