С настоящето се надявам да се инициира поне дискусия по отношение създаването на такъв раздел.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
зная, че много адвокати са доста зле запознати с тази нова материя
poli_g написа::) Има раздел административно право, където ако ли толкова е наложително( но именно вие твърдите, че липсва интерес)- може да се формулира подраздел.
А, темите дори и пръснати из форума се администрират от модераторите в правилния раздел, ерго- пак не съзирам проблем.
poli_g написа:зная, че много адвокати са доста зле запознати с тази нова материя
Усмихнете се, че доста киселичко звучи- нормите са от 2004г., ерго изначалното подценяване на колегите е несъстоятено.
nk7702n написа:Аз смятам, че не е необходимо да се обособява цял раздел, достатъчно е да създаде подраздел, тъй като не считам, че тези проблеми са толкова често разпространени като казуси в практиката в сравнение с другите раздели,
nk7702n написа:а относно сложността или неосведомеността на адвокатите, въобще не съм съгласна. Посещавала съм два пъти специални семинари по тези въпроси, не считам, че материята е толкова сложна и неразбираема за юристите.
nk7702n написа:И след като имате практически опит по прилагането на антидискриминационното законодателство, какви са Ви впечатленията, кои са най - разпространените прояви на дискриминация и впоследствие водени дела за защита срещу дискриминация ?
nk7702n написа:Какви са практическите проблеми по прилагане на антидискриминационните норми, то е ясно, че при тълкуването им ще се появят доста различни мнения и оценки!?
nk7702n написа: Не знам и доколко са ефективни тези производство пред КЗД. Аз лично не съм доволна от резултатите от такива производства пред Комисията за дискриминация на признак лично положение, възраст и здравословно състояние .
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 98 госта