- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бойко Методиев Борисов е роден на 13.06.1959 год. в София –
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Бойко Методиев Борисов е роден на 13.06.1959 год. в Софи
Форумът не е място за предизборни компромати и борби, предлагам да оставяме опитите да ни привлекат към дискусия в този план без внимание, без коментар.
- Grazhdansko litse
.
абре хора,
че човека се е доказал и като длъжност и като чин, що го "минимизирате"?
утре и за Левски някой от вас може да каже нещо, не Ви ли е срам малко, това са едни от най-важните личности на Българияв сегашното време, че Вие на тях като не вярвате, на кой вярвате, на Пешо от бакалията ли?
/и аз щях да почивам/
че човека се е доказал и като длъжност и като чин, що го "минимизирате"?
утре и за Левски някой от вас може да каже нещо, не Ви ли е срам малко, това са едни от най-важните личности на Българияв сегашното време, че Вие на тях като не вярвате, на кой вярвате, на Пешо от бакалията ли?
/и аз щях да почивам/
- Nik
Бойко Борисов
Сещам се за две поговорки: "Вълк стадо не пази" и "Няма лисица приятелка на кокощките"
- тошо
Докато съм на власт, ще давам пари за църкви. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на лекция на тема „Бъдещето на България” във варненското село Падина, предаде Фокус.
Министър-председателят посочи, че не е важно колко джамии има в страната, а колко църкви са построени. Той каза, че всяка седмица в страната се откриват нови или реставрирани църкви и манастири и беше категоричен, че в условията на икономическа и нравствена криза религията играе много важна роля в живота на хората.
„Аз съм свидетел как след всяко откриване на нова църква лицата на хората се променят и те започват да гледат по-оптимистично в бъдещето”, каза още Борисов.
На срещата присъства и Варненският и Великопреславски митрополит Кирил, който отбеляза, че правителството на ГЕРБ е единственото в страната през последните 20 години, което обръща сериозно внимание на религията и на строежи и възстановяването на храмове на територията на цялата страна. Митрополитът беше убеден, че и занапред властта ще продължи да покровителства църковните дела и сравни сегашното правителство с делото княз Борис I Михаил – Кръстителя на българския народ.
...
18.06.2011, Премиерът: Докато съм на власт ще давам пари за църкви и магистрали
http://politics.actualno.com/news_349864.html
Какво точно казвате, че пишело в материала в началото на темата? Изглежда са го изтрили
- kostadin_yordanov
- Потребител
Каквото и да са казали неговите фенове вече е неважно, така щото няма да застанат отново и да го повторят.
Ако им е останал малко здрав разум, де... последните 6 години.
Ако им е останал малко здрав разум, де... последните 6 години.
- Гост.
- Старши потребител
Домиля ми , бришем сополим и ревем безутешно за нашия герой.Той е Левски , той е Караджата, той е и Ботев /щото и с отвличания се е занимавал" .ТОЙ Е МОЯ ГЕРОЙ.
- sava
- Потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|