начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Бойко Методиев Борисов е роден на 13.06.1959 год. в София –

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Бойко Методиев Борисов е роден на 13.06.1959 год. в Софи

Мнениеот Grazhdansko litse » 13 Май 2005, 19:03

Форумът не е място за предизборни компромати и борби, предлагам да оставяме опитите да ни привлекат към дискусия в този план без внимание, без коментар.
Grazhdansko litse

.

Мнениеот Nik » 14 Май 2005, 20:09

абре хора,

че човека се е доказал и като длъжност и като чин, що го "минимизирате"?

утре и за Левски някой от вас може да каже нещо, не Ви ли е срам малко, това са едни от най-важните личности на Българияв сегашното време, че Вие на тях като не вярвате, на кой вярвате, на Пешо от бакалията ли?
/и аз щях да почивам/
Nik

Бойко Борисов

Мнениеот тошо » 27 Юни 2005, 10:30

Сещам се за две поговорки: "Вълк стадо не пази" и "Няма лисица приятелка на кокощките" :idea: :idea: :idea:
тошо

Мнениеот гений75 » 07 Юли 2005, 11:29

Че кога е бил напълно правен форум?!Юристите, между другото, са най големите клюкари!
Пък Б.Б. не го мислете! :roll:
гений75

Мнениеот kostadin_yordanov » 18 Юни 2011, 20:53

Докато съм на власт, ще давам пари за църкви. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на лекция на тема „Бъдещето на България” във варненското село Падина, предаде Фокус.

Министър-председателят посочи, че не е важно колко джамии има в страната, а колко църкви са построени. Той каза, че всяка седмица в страната се откриват нови или реставрирани църкви и манастири и беше категоричен, че в условията на икономическа и нравствена криза религията играе много важна роля в живота на хората.

„Аз съм свидетел как след всяко откриване на нова църква лицата на хората се променят и те започват да гледат по-оптимистично в бъдещето”, каза още Борисов.

На срещата присъства и Варненският и Великопреславски митрополит Кирил, който отбеляза, че правителството на ГЕРБ е единственото в страната през последните 20 години, което обръща сериозно внимание на религията и на строежи и възстановяването на храмове на територията на цялата страна. Митрополитът беше убеден, че и занапред властта ще продължи да покровителства църковните дела и сравни сегашното правителство с делото княз Борис I Михаил – Кръстителя на българския народ.
...

18.06.2011, Премиерът: Докато съм на власт ще давам пари за църкви и магистрали
http://politics.actualno.com/news_349864.html

Какво точно казвате, че пишело в материала в началото на темата? Изглежда са го изтрили
kostadin_yordanov
Потребител

Мнениеот Гост. » 19 Юни 2011, 01:06

:) Каквото и да са казали неговите фенове вече е неважно, така щото няма да застанат отново и да го повторят.
Ако им е останал малко здрав разум, де... последните 6 години.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sava » 19 Юни 2011, 08:55

Домиля ми , бришем сополим и ревем безутешно за нашия герой.Той е Левски , той е Караджата, той е и Ботев /щото и с отвличания се е занимавал" .ТОЙ Е МОЯ ГЕРОЙ.
sava
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии