начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Класификация на типовете форумисти

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Класификация на типовете форумисти

Мнениеот portokal » 17 Юни 2011, 13:57

http://www.flamewarriors.com/warriorshtm/howlers.htm

Howlers не знам как е най-добре да се преведе в случая, но ето как изглеждали (това сме ние 8) ):Изображение

Обикновено обитават научни, технически или форуми по интереси. Новаците в тези форуми често си мислят, че са открили съкрушителни нови аргументи или особен поглед върху темата на форума, но ако форумът не е създаден наскоро, активните участници в дискусиите вероятно ще са чували и обсъждали въпроса подробно. Така че вместо да бъде посрещнат с добре дошъл в групата, новакът е принуден да бяга под дъжд от нападки.

Кажете сега не са ли прави. 8)
А някои от другите типажи са по-смешни.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Re: Класификация на типовете форумисти

Мнениеот kalahan2008 » 17 Юни 2011, 19:18

За мен форумът е основно място за обогатяване на правната ми култура. За съжаление тук има доста откачени и/или хора, които пребивават тук с някои други, свои си цели, и които често ми развалят настроението, но пък от друга страна скоро не са ме закачали :D
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Общи дискусии