- Дата и час: 25 Ное 2024, 23:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub
И за всички, нещо горещо... Майсторски горещо!
- muza_
- Потребител
и аз благодаря, Муза, Наде ...страхотни песни
следващата музичка не знам дали е подходяща за кръчма, но мисля, че е напълно подходяща за хубави сънища
следващата музичка не знам дали е подходяща за кръчма, но мисля, че е напълно подходяща за хубави сънища
- nikoleta_e
- Потребител
Колко песни са се извъртели, докато аз творя правни бисери И колко се радвам да ви чуя всички за една вечер... нещо Андреа и Василев ми липсват
Надето и Муза съвсем не съм ги забравила и с много добри чувства - за тях:
П.П. Наде, ти го раздаваш пловдивчанка, гледам , ще се радвам да се видим в края на юли, началото на август, както сме я замислили, в Пловдив /имаме и едно пловдивско бебенце да поливаме, да е живо и здраво на колегите съфорумци , а и всеки желаещ, пребиваващ извън Пловдив, е добре дошъл, разбира се, на софиянци мога да осигуря транспорт / Споменах за бебенцето и, въпреки че колегите не са участници в тази тема, за тях и бебчо много целувки:
И за всички, които просто харесват това
Надето и Муза съвсем не съм ги забравила и с много добри чувства - за тях:
П.П. Наде, ти го раздаваш пловдивчанка, гледам , ще се радвам да се видим в края на юли, началото на август, както сме я замислили, в Пловдив /имаме и едно пловдивско бебенце да поливаме, да е живо и здраво на колегите съфорумци , а и всеки желаещ, пребиваващ извън Пловдив, е добре дошъл, разбира се, на софиянци мога да осигуря транспорт / Споменах за бебенцето и, въпреки че колегите не са участници в тази тема, за тях и бебчо много целувки:
И за всички, които просто харесват това
-
lexy21 - Активен потребител
днес се ококорих ужасно рано
нещо за корасон-а
нещо за корасон-а
- nikoleta_e
- Потребител
Много си ранобудна Ники
Както казват:..след всяко изкачване ,следвало нанадолнище
Както казват:..след всяко изкачване ,следвало нанадолнище
- apfel
- Активен потребител
Предлагам на Василев ,ако може да го включи към менюто ,че много ми хареса
- apfel
- Активен потребител
Приключихме с кафето за днес, май. Време е за нещо по-твърдо.
- magodeoz
- Активен потребител
Съгласен съм...
.... нека е поздрав и за Ianeva
.... нека е поздрав и за Ianeva
- apfel
- Активен потребител
[П.П. Наде, ти го раздаваш пловдивчанка, гледам , ще се радвам да се видим в края на юли, началото на август, както сме я замислили, в Пловдив /имаме и едно пловдивско бебенце да поливаме, да е живо и здраво на колегите съфорумци , а и всеки желаещ, пребиваващ извън Пловдив, е добре дошъл, разбира се, на софиянци мога да осигуря транспорт / Споменах за бебенцето и, въпреки че колегите не са участници в тази тема, за тях и бебчо много целувки:
Слава Богу, наистина си мислех, че си ме забравила, Лекси! За срещата - чак не ми се вярва, много бих се радвала, ама нали съм " Тома Неверни"... Добре сте ни дошли през лятото! А бебенцето да им е живо и здраво на колегите / толкова са сладки дечицата, винаги са ми били слабост! / Та по този повод да се поздравим с :
Слава Богу, наистина си мислех, че си ме забравила, Лекси! За срещата - чак не ми се вярва, много бих се радвала, ама нали съм " Тома Неверни"... Добре сте ни дошли през лятото! А бебенцето да им е живо и здраво на колегите / толкова са сладки дечицата, винаги са ми били слабост! / Та по този повод да се поздравим с :
- nk7702n
- Старши потребител
Мили ми смехурковци здравейте Не мога да си вдигна главицата от изпити и работа, но не съм ви забравила Поздравче за Лекси Поли, Наде, Муза, Миро, Ники, Бебето, Петьо, Батко ох да не забравя някой, Док и целия антураж от гардероба
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Срамота е кръчмата да седи затворена толкоз до никое време - все пак е почти шест часа! Както обикновено - нещо по-твърдо (но пък и по-интересно) като за начало.
Поздрав за абсолютно всички в този форум!
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:Срамота е кръчмата да седи затворена толкоз до никое време - все пак е почти шест часа! Както обикновено - нещо по-твърдо (но пък и по-интересно) като за начало.
абсолютно си прав, но като вземат да изникват едни спешни неща, ей тъй от нищото
- nikoleta_e
- Потребител
За всички, които не спят по това време
Трудно и все не намирам най-добрия превод но... на `аризан кон зъбите не се гледат
Трудно и все не намирам най-добрия превод но... на `аризан кон зъбите не се гледат
-
'Айде още малко Scorpions, като за последно...
- magodeoz
- Активен потребител
Снощи аз затворих кръчмата - редно е да я отворя. Минава шест, все пак. Малко класика в жанра:
- magodeoz
- Активен потребител
Днес аз ще отворя
- apfel
- Активен потребител
Време е за бира /шампанското на народа за мен в тази жега, за другите - каквато изискано питие им е на езика /
-
Силно охладеното шампанско за дамите пристига
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря, Наде, наздраве!
-
|
|