- Дата и час: 26 Ное 2024, 08:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокати за Страсбург
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Адвокати за Страсбург
Здравейте,мам нужда от координати на адвокати по трудово правен проблем,занмаващи се с такива дела в Страсбург.Благодаря Ви предварително.
- eva_dima
- Младши потребител
Re: Адвокати за Страсбург
Съдът в Страсбург е съд по правата на човека. Консултирайте се с БАПЧ. И все пак - имайте предвид, че да влезе дело там, първо трябва да сте минали през всички инстанции тук, в България. Т.е. сте стигнали до касация и резултатът да е неудовлетворителен за Вас.
мнението е модерирано.
мнението е модерирано.
- radoslav_stoyanov
- Младши потребител
тел............... координати се разменят на лични съобщения. модератор
- valeriii
- Младши потребител
Здравейте.
Опитах се да ви изпратя лично съобщение, но не успях.
Възможно е да не включили опцията за получаване на съобщения в сайта.
Ако напишете ваш е-mail, мога да ви изпратя информация на него.
Опитах се да ви изпратя лично съобщение, но не успях.
Възможно е да не включили опцията за получаване на съобщения в сайта.
Ако напишете ваш е-mail, мога да ви изпратя информация на него.
И убиеца се мисли за прав.
- fenix_f
- Потребител
radoslav_stoyanov написа:мнението е модерирано.
Извинявам се за офтопика, но ми стана интересно защо модераторът е изтрил от предния ми пост линка към сайта на Български адвокати за правата на човека? Има ли правила на форума различни, от тези, които виждам в червеното поле тук най-отгоре и ако да - може ли линк, за да зная какво съм нарушил? Мерси предварително и още веднъж - сори за офтопика.
- radoslav_stoyanov
- Младши потребител
radoslav_stoyanov написа:Има ли правила на форума различни, от тези, които виждам в червеното поле тук най-отгоре и ако да - може ли линк, за да зная какво съм нарушил?
http://lex.bg/bg/termssite/
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
radoslav_stoyanov написа:Извинявам се за офтопика, но ми стана интересно защо модераторът е изтрил от предния ми пост линка към сайта на Български адвокати за правата на човека? Има ли правила на форума различни, от тези, които виждам в червеното поле тук най-отгоре и ако да - може ли линк, за да зная какво съм нарушил? Мерси предварително и още веднъж - сори за офтопика.
Здравейте,
Практиката на форума, във връзка с чл. 41 и 42 от Закона за адвокатурата, не предполага публикуването на контактна информация за организации или адвокати в публични постове на форума. Подобна информация може да бъде разменяна между потребителите в лични съобщения.
- moderator
- Младши потребител
moderator написа:Здравейте,
Практиката на форума, във връзка с чл. 41 и 42 от Закона за адвокатурата, не предполага публикуването на контактна информация за организации или адвокати в публични постове на форума. Подобна информация може да бъде разменяна между потребителите в лични съобщения.
Разбирам. Извинявам се тогава!
- radoslav_stoyanov
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|