- Дата и час: 26 Ное 2024, 09:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет-чл.355 ал.5
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Моля за съвет-чл.355 ал.5
При назначаването ми 01.06.2010г.представих документ от НОИ за трудов стаж(военен пенсионер съм)реален стаж-20 години,а преизчислен 38 години.Към момента на назначаването в трудовия ми договор пише стаж 38 години и ми се начислява клас върху 38 г.В момента работодателя ми иска да му представя документ за реалния ми стаж-заплатата ще ми падне с около 100 лв .Естествено е ,че не ми се иска.Какво би станало,ако не представя такъв документ,още повече,че реално при подписване на договора аз съм се съгласил да работя при тези условия т.е.клас за 38г.Може ли той едностранно да ми спре изплащането на класа-така ми каза -ако не представя документ ми спира класа.Цитират ми чл.355 ал.5-но след една година и при подписан договор???
- r6mitz
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|