Трябва да се отбележи, че хората от Апис сериозно изостават от световното тегнологично развитие. Това може би се дължи на слабата технологична култура, която притежават. За тяхно сведение доста юристи вече използват Quickoffice in HD format (word, excel, power point) за Android 3.0 (за таблети 10 инча). Почти всяка голяма компания (например skype, adobe и много други) разработиха своите услуги за Android. Време е Апис да налеят средства и да разработят услугите си за Android, а не само да гълтат тлъсти суми пари за нищо. Това, което те правят, в САЩ е безплатно или почти безплатно, защото разработването на подобен софтуер е елементарно, кого мислят, че заблуждават тези идиоти. Време е да инвестират и услугите им да влезнат в Android Market, от където потребителите на AndroidOS ще могат да закупят точно с един клик, след което приложението се инсталира на устройството автоматично - бързо и ефективно
Ало, АПИС, ето го жокера!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Към неграмотните от АПИС
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Към неграмотните от АПИС
Последна промяна advokat__nikolov на 03 Юни 2011, 00:09, променена общо 3 пъти
- advokat__nikolov
Re: Към неграмотните от АПИС
"Трябва да отбележа", че неправилно адресираш щението си!
Точния адресат можеш да намериш тук: http://www.apis.bg/bg/about-us/contacts.html
Точния адресат можеш да намериш тук: http://www.apis.bg/bg/about-us/contacts.html
- Гост.
- Старши потребител
Няма само парите да ни вземат. Нека ги видят колко струват Защото нормалните хора инвестират, а не гълтат само
- advokat__nikolov
Кой Ви задължава да ползвате продуктите на Апис. Всеки сам и свободно може да избере какво да ползва.
- julieta_9
- Потребител
Абе Николов, уж умен младеж даваш вид да си, пък какви неща пишеш.
Имам чувството, че чета някой абонат на м-тел, оплакващ се, че не искали да му вземат парите този месец /щото няма фактура/, съответно, че са го кредитирали безлихвено с 50-100 лева за 2-3 месеца ...
Хората от Апис-а правят продукт - ако ти харесва - плащаш и ползваш, ако не ...
Предполагам, че и препоръки от клиенти биха прели, ама това твоето тук си е направо пролетарско пич ...
Имам чувството, че чета някой абонат на м-тел, оплакващ се, че не искали да му вземат парите този месец /щото няма фактура/, съответно, че са го кредитирали безлихвено с 50-100 лева за 2-3 месеца ...
Хората от Апис-а правят продукт - ако ти харесва - плащаш и ползваш, ако не ...
Предполагам, че и препоръки от клиенти биха прели, ама това твоето тук си е направо пролетарско пич ...
- inspectora
- Активен потребител
advokat__nikolov написа:Трябва да се отбележи, че хората от Апис сериозно изостават от световното тегнологично развитие.
Има право Николов. И аз от дълги години мисля същото- защо една толкова "дървена" програма струва толкова много. Съдържа полезна информация- ок, обаче изпълнението и е просто ужасно, в сравнение с други къде-къде по-сложни за техническо изпълнение програми (само че не български). Гълта огромни ресурси, в сравнение с възможностите си, а търсачката е просто... И тази обвързаност с интернет експлорър... дали случайно не им е хрумвало, че компютърно грамотен потребител би могъл да се лиши от него още при инсталацията на уиндоус, ако не го ползва? Версия 4 пък съдържаше като примерни образци... нищожни договори Ама това е то- в България сме...
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
С'я... има два варианта - програмата да се разработва от програмисти или от юристи. В единия случай ще работи перфектно, ще има висока скорост, малки системни изисквания, но ще има бъгове от юридическа гледна точка - нищожни договори примерно. Във втория случай юридически всичко ще е идеално, но програмата ще крашва на 5 мин, ще иска суперкомпютър за да работи, и търсенето ще отнема седмици. Просто няма начин и двете неща да са изпълнени перфектно Просто не виждам как човек със солидно юридическо образование ще се преквалифицира в програмист или програмист ще успее да "вдене" тънкостите на юридическата професия - нещата са коренно различни.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Знаете, предполагам, за "развода" им с там... Баш-майстора им по програмирането, който пък им откраднал базите данни и основал конкурентна фирма (да не я споменаваме ). Още се съдят май. Може затова да "изостават технологично".
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
TheOldMan написа:С'я... има два варианта - програмата да се разработва от програмисти или от юристи. В единия случай ще работи перфектно, ще има висока скорост, малки системни изисквания, но ще има бъгове от юридическа гледна точка - нищожни договори примерно. Във втория случай юридически всичко ще е идеално, но програмата ще крашва на 5 мин, ще иска суперкомпютър за да работи, и търсенето ще отнема седмици. Просто няма начин и двете неща да са изпълнени перфектно Просто не виждам как човек със солидно юридическо образование ще се преквалифицира в програмист или програмист ще успее да "вдене" тънкостите на юридическата професия - нещата са коренно различни.
Не съм съгласна! По тази логика нито един професионален софтуер, в която и да било област, не би трябвало да работи Работата на юристите в апис е да подготвят и редактират съдържанието, а изпълнението е работа на програмистите... Пък може при тях нещата наистина да са объркани и юристите да пишат и сорс кода (боже опази)...
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Понякога липсата на комуникация между двата екипа специалисти води точно до такива резултати. Ако има някакви вътрешни търкания във фирмата или подмяна на част от екипите, се случват такива нещица.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|