- Дата и час: 25 Ное 2024, 16:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 2
Нещо тъжно прозвуча, сигурно е от умората... И аз ти пожелавам много приятни дни, Поли! Лека нощ! Хубави сънища!
- nk7702n
- Старши потребител
от доста дълго време(към 7-8 години) една песен ми минаваше през главата доста често. Много ми харесваше, но едва чак сега ч намерих Просто нямаше за какво да се захвана при търсенето- нито текст, нито изпълнител. А срещу тананикане брат гугъл все оше вдига ръце , Днес, както почти винаги става когато търсши нещо, песента изкочи съвсем случайно Е, сега за жалост не ми се струва чак толкова божествена колкото си я спомях, но все пак е много хубава...
поздрав
тава е оригиналът
сега открих тези версия, която повече ми хареса
Една песен горе-долу пак от този период
Приятна почивка
поздрав
тава е оригиналът
сега открих тези версия, която повече ми хареса
Една песен горе-долу пак от този период
Приятна почивка
-
aron_davidov - Потребител
За Арон - с пожелание за много приятни почивни дни :
- nk7702n
- Старши потребител
Dreaming... A great feeling and passion...
- nk7702n
- Старши потребител
Много хубави неща, Поли, особено песничката на Док, и твоите на Ронан Кийтинг, заедно с надписчетата на немски в клипчетата - Wircklich reich ist wer mehr Traume in seiner Seele hat als Realitat zerstoren kann! и естествено - Lebe deine Traume, nicht traume dein Leben! / надписчетата са без две точки отгоре на някои букви, че няма как да ги сложа /
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро на всички! Много хубави стихчета от снощи, благодаря ти, Поли! Пак се успах преждевременно и съм ги пропуснала.
Благодаря и на Бебитор за песничката на Скорпионс! На Апфел за сутрешното включване - също.
Благодаря и на Бебитор за песничката на Скорпионс! На Апфел за сутрешното включване - също.
- nk7702n
- Старши потребител
Днес съм в малко по - особено настроение ......
- nk7702n
- Старши потребител
Време е за подготовка за утрешния празник :
- nk7702n
- Старши потребител
Добра вечер и на теб, Поли! Радвам се, че се появи! Аз обиколих днес разни местенца тук и там, след това избягах два километра за хубава фигура и сега съм свежа като репичка.
Последна промяна nk7702n на 23 Май 2011, 23:54, променена общо 2 пъти
- nk7702n
- Старши потребител
Аз също бях много приятно изненадана от песните, които беше избрал днес..
За Док :
П.П. Ще взема да погледна превода, че да не съм избрала да се пее нещо лошо
За Док :
П.П. Ще взема да погледна превода, че да не съм избрала да се пее нещо лошо
- nk7702n
- Старши потребител
[size=50]Някои са с металистки наклонности ... Благодаря за отправения завоалиран поздрав, Док! За теб :
Последна промяна nk7702n на 24 Май 2011, 12:31, променена общо 2 пъти
- nk7702n
- Старши потребител
|
|