начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Подпис в студентска книжка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Подпис в студентска книжка

Мнениеот borisov87 » 16 Май 2011, 19:56

Привет имам следния въпрос
Онзи ден бях на изпит чаках след изпита бая часове да си проверя оценката и даскалката нервна ми сервира че тоя подпис в книжката не бил нейния. Как са могли в ръководството даже да не забележат това и т.н. Казах й че на част от лекциите нямаше как да идвам и си бях оставил книжката в шкаф където стоят и останалите книжки за да може по който предмети ме е нямало колегите да ми събират подпис. Тя твърди че това не е нейния подпис , вземи книжката да я носела на декана или ръкводството и прочие. Днес звънях сутринта да питам какво става в ръководството на колежа, казват ми че не знаят за какво става щото даскалката я нямало още и т.н. Тука един колега ми казва че ще ме изключели щото независимо дали съм се подписал аз или някой друг , аз нося отговорност за книжката както лична карта и не е трябвало да я оставям така в колежа. Някой има ли представа дали найстина ще бъда изкл :(
borisov87
Нов потребител

Re: Подпис в студентска книжка

Мнениеот Pause » 17 Май 2011, 09:15

borisov87 написа:Привет имам следния въпрос
Тя твърди че това не е нейния подпис , вземи книжката да я носела на декана или ръкводството и прочие. Днес звънях сутринта да питам какво става в ръководството на колежа, казват ми че не знаят за какво става щото даскалката я нямало още и т.н. Тука един колега ми казва че ще ме изключели щото независимо дали съм се подписал аз или някой друг , аз нося отговорност за книжката както лична карта и не е трябвало да я оставям така в колежа. Някой има ли представа дали найстина ще бъда изкл :(

Студентската книжка е ,частен удостоверителен документ и като всеки сочи за автор наизявлението т.е. оценката и подписа на госпожата.След като е налице външно изявено несъгласие вие трябва ,като зайнтересуван да докажате че това е нейният подпис например графологическа експертиза с подходящ сравнителен материал.Или направо може да се сравни с друга дали има видимо несъответствие.Чак пък да ви изключат.... :wink:
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 17 Май 2011, 10:22

Чак пък да я наричате "даскалка". Звучи ми все едно сте на пазара :-D Като гледам сте 87 набор и би трябвало да завършвате тая година юридическо образование, а на тоя етап да наричете някой "даскалка" е грубо нарушение на моралните норми :-D

Можете да изполвате : титуляр на дисциплина; лектор; професор съотв. доцент, асистент и др.

Друг е въпросът, ако тепърва започвате образованието си. Ама пак, в тоя случай приключвате в момента първи курс. Къде ви е академичната култура ? В университета не е като на пазара :-D
advokat__nikolov

Мнениеот DEKAH » 17 Май 2011, 11:09

За първи път ще се съглася безусловно с написаното от advokat__nikolov.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот amonev » 17 Май 2011, 11:54

DEKAH написа:За първи път ще се съглася безусловно с написаното от advokat__nikolov.

Абсолютен бит пазар: "даскалки", "шкафове с книжки", "тука един" ... леле :shock:
amonev
Младши потребител

Мнениеот Pause » 17 Май 2011, 20:11

borisov87 Включи си ЛС. N.В! :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Общи дискусии