Здравейте, преди няколко месеца ми се случиха няколко абсурдни ситуации накуп свързани с неразбории и идиотизми в държавни и частни институции. Този път реших да си търся правата. След кратък преглед на финансовите си възможности установих, че няма как да стане. Тогава се сетих, че ако проблемите ми са проблеми и на други значи става дума за проблеми от общ интерес и ако има начин да обявя проблема си ще мога да разчитам на помощ от други, които "виждат и себе си" там и да се включат давайки левче или пет за да се задейства машината, т.е. да се съберат пари за адвокат.
Идеята еволюира в концепция за сайт и днес, четири месеца по-късно, сайта е готов http://isk.bg Вече седмица си стои и очевидно не се посреща с доверие (на фона на всички идиоти в интернет). Искам да докажа, че идеята си струва и работи. За целта е необходимо някой (адвокат) да ми помогне да си формулирам точно проблемите (исковете) заради, които създадох този сайт. Па каквото сабя покаже. Ако се окаже, че идеята не струва ще го спра, но все си мисля, че това е единствен начин да покажем, че сме общество от неовце. Ако някой може да си позволи да ми отдели време за да представя сайта и да обсъдим проблемите, които искам да поставя ще бъда много признателен.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|