начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Как мога да регламентирам договорно - идвам когато реша

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как мога да регламентирам договорно - идвам когато реша

Мнениеот onicon » 11 Май 2011, 23:03

Здравейте, Как според кодекса на труда мога да регламентирам в трудовия договор(допълнително споразумение).
че мога да идвам когато си поискам на работа и да си тръгвам когато реша.
но да си се води нормален 8 ч. работен ден
(ръководно звено - технически ръководител)

благодаря.
onicon
Младши потребител

Re: Как мога да регламентирам договорно - идвам когато реша

Мнениеот TheOldMan » 12 Май 2011, 10:36

Такава формулировка аз лично не виждам как ще я вмъкнете :) Най-малкото ще настане каша с изчисляване на изработените часове и дни, които да се отразяват в трудовата ви книжка. Пишете си в договора "8 часа, 5 дни в седмицата", и щом шефовете ви ще ви търпят - идвайте и си тръгвайте когато си пожелаете.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот dessys » 12 Май 2011, 17:34

Сменете формулировката на ненормиран работен ден без да се обвързвате с конкретни часове. Така може да работите 4 часа или повече от 8. Нормалната продължителност на работното време през деня (до 22:00 ч.)е до 8 часа.
dessys
Потребител

Мнениеот onicon » 13 Май 2011, 05:56

Благодаря.

dessys написа:Сменете формулировката на ненормиран работен ден без да се обвързвате с конкретни часове. Така може да работите 4 часа или повече от 8. Нормалната продължителност на работното време през деня (до 22:00 ч.)е до 8 часа.
onicon
Младши потребител

Мнениеот onicon » 13 Май 2011, 06:10

Идеята че работодателя ми намалява заплата със 1/3

ще работя за идеята - а нищо друго не предложи - щял да увеличи заплата след няколко месеца(не е ясно кога) от сегашното ниво +

и за това той ми е задължен - и това е моето условие. но трябва да го формулирам в анекса. защото сами знаете без договор нищо не се прави.
трябва да го има черно на бяло.

"ненормиран работен ден без да се обвързвате с конкретни часове" ми харесва текст

този ненормиран работен ден имали някакви негативи който трябва да избегна в анекса освен този график
onicon
Младши потребител

Назад към Трудово право