- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 2
Кой каза как се говори чрез песни
-
lexy21 - Активен потребител
Ако реалността те е дарила с нещо болезнено, навярно нито тя, нито хората в които си вплитала мечтите си, са те заслужавали...
Просто-продължи напред! Победителите, са тези които се отказват от нещо в себе си, а тези които се стремят да го пазят-оставят следи...
Виж този вариант :
Усмихни се !
Излез навън...
Нощ е .
Просто-продължи напред! Победителите, са тези които се отказват от нещо в себе си, а тези които се стремят да го пазят-оставят следи...
Виж този вариант :
Усмихни се !
Излез навън...
Нощ е .
- vassilev
- Активен потребител
Благодаря ти, Василев! Животът е толкова сложен... Лека нощ, утре ще бъде по - светъл ден, оптимизмът ми е основна черта!
- nk7702n
- Старши потребител
Наде,
Само изглежда в нашите очи сложен.
Аз не обичам много да се обръщам назад, но все пак ще те призова и теб. Сети се за нещо назад в годините, което ти се е струвало много сложно, гадно... Днес, сега... как го виждаш? Пак ли така? Останало сложно?
Винаги си струва да се мечтае, дори и да не се сбъдне някоя мечта. А и за големите мечти им трябва време. Иначе, няма да са големи...
- muza_
- Потребител
lexy21 написа:Кой каза как се говори чрез песни
аз
- vassilev
- Активен потребител
Добро утро и усмихнат ден, че днес е ...........!? А какво са ни учили едно време: " Да се учим, да работим, да строим живота нов, гордо знаме ни е Ботев, пръв учител Димитров!" Някои от нас, станаха пионерчета, ама не можаха да станат комсомолци.
- nk7702n
- Старши потребител
Честит Празник на всички !
- vassilev
- Активен потребител
vassilev написа:lexy21 написа:Кой каза как се говори чрез песни
аз
Еееееееее, добре Тогава
-
Слушам концерта на БГ радио та се присещам разни неща...
-
И за хубав сълнчев ден :
- nk7702n
- Старши потребител
Ха честито, да ми стискате палци...написах 4 страници ама то количеството не винаги е признак за качество... (темата бе "Нищожност и унищожаемост на сделките"). Чакам сега резултати...
Поздрав за нетърпеливите като мен
Поздрав за нетърпеливите като мен
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
... 2+4=6...
Ади, шестичка...
Шест ръце...
Ади, шестичка...
Шест ръце...
- muza_
- Потребител
И за всички жени с буен нрав, които знаят какво искат от живота :