Във връзка с обновяването на lex.bg във форума ще бъда извършено разместване, обединяване или създаване на нови подфоруми.
Моля да ни извините, ако имате проблеми с достъпа до някои теми, и да ни известите своевременно.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Форум lex.bg
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Форум lex.bg
Правила на форума
Здравейте,
Бихте ли обяснила как точно ще се получи това с музикалните теми и кошничката?
Другите дискусии рядко надскачат повече от 10-тина страници, но в тези теми се чувствам комфортно и бих искала да знам бъдещето им.
Да разбирам ли, че на всяка 50-та страница ще се открива нова тема с линк към старата?
- Гост.
- Старши потребител
Здравейте,
Правилото за 50-те страници по дадена тема се налага с оглед по-бързото зареждане и организиране на търсенето. Тъй като посочените от Вас теми са с най-много мнения и определено най-посещаваните, сме склонни да обмислим вариант за някаква "периодичност" при заключването им - напр. месец (като в този случай ще се допускат и по-голям брой от определените 50 стр.). Всяка нова тема ще съдържа линкове към старата/старите такива.
Правилото за 50-те страници по дадена тема се налага с оглед по-бързото зареждане и организиране на търсенето. Тъй като посочените от Вас теми са с най-много мнения и определено най-посещаваните, сме склонни да обмислим вариант за някаква "периодичност" при заключването им - напр. месец (като в този случай ще се допускат и по-голям брой от определените 50 стр.). Всяка нова тема ще съдържа линкове към старата/старите такива.
- tatiana.stefanova
- Site Admin
Аз съм на мнение, че е по-удачно личните съобщения да са включени по default, защото много от новаците във форума въобще не знаят откъде да се включат.
- chadel
- Потребител
tatiana.stefanova написа:Здравейте,
По-скоро година , ако действително ще допускате по-голям брой от 50 страници на тема. Изпълването на 50 страници във всяка една много посещавана тема във форума е отнемало и при голяма активност по същата между 3 и 6 месеца, можете да го проверите.
Omnia vincit amor et nos cedamus amori.
-
nannyogg - Младши потребител
Казусът с личните съобщения следва общата логика на портала - потребителят да не е "абониран" по default за всички услуги, а само за тези, за които иска да ползва и е изразил изрично желание.
В новия изглед на форума, можем да помислим за по-добро визуално акцентиране върху секцията Въпроси и отговори http://www.lex.bg/forum/faq.php#f50, където се съдържат разясненията за всички функции, поддържани от форума.
В новия изглед на форума, можем да помислим за по-добро визуално акцентиране върху секцията Въпроси и отговори http://www.lex.bg/forum/faq.php#f50, където се съдържат разясненията за всички функции, поддържани от форума.
- tatiana.stefanova
- Site Admin
Има ли възможност да бъде променена подредбата на новините в раздел "Новини" на сайта? Много често се получава така, че една и съща новина се повтаря по няколко пъти в различните подраздели, например новината за промените в НК, касаещи малтретирането на животни, я има на 4 места - в "На фокус", "Избор на редактора", "Зак. промени" и "Общи". На мен лично таква подредба ми създава дискомфорт, а и не виждам особен смисъл. Мисля също така, че някои от подразделите могат да бъдат обединени или премахнати.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
Считам, че новата визия на форума е по-добра.
Но въведените правила не се спазват.
Пример: тук viewtopic.php?f=14&t=46497
в пост №3 мнение на латиница стои вече 2 часа без да е изтрито.
Но въведените правила не се спазват.
Пример: тук viewtopic.php?f=14&t=46497
в пост №3 мнение на латиница стои вече 2 часа без да е изтрито.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Днес и при самото отваряне на "Общи дискусии" и преди изпращането на поздравленията за donna ми излиза съобщение за потребителско име и парола? Инцидентен проблем ли е или има ново правило?
-
mi_lena - Потребител
mi_lena написа:Днес и при самото отваряне на "Общи дискусии" и преди изпращането на поздравленията за donna ми излиза съобщение за потребителско име и парола? Инцидентен проблем ли е или има ново правило?
Здравейте,
не, не е ново правило, а резултат на неправилна настройка от наша страна при тестовете, които правим по новата платформа.
Извиняваме се за неудобството.
- tatiana.stefanova
- Site Admin
с голямо неудобство отправям към администраторите следния въпрос: защо заключихте темата на костадин йорданов, та го разярихте и се нахвърли върху моите теми за православието ?
а на съфорумниците, недоволни от факта, че аз създавам теми САМО за православието, пак с голямо неудобство отправям следния въпрос: ти какво държа, та не си пусна и ти една ?
Моля, за извинение, че главоболя !
а на съфорумниците, недоволни от факта, че аз създавам теми САМО за православието, пак с голямо неудобство отправям следния въпрос: ти какво държа, та не си пусна и ти една ?
Моля, за извинение, че главоболя !
- usra_ovcova
- Потребител
usra_ovcova написа:защо заключихте темата на костадин йорданов, та го разярихте и се нахвърли върху моите теми за православието ?
Ефектът на пеперудата - аз помолих модераторите да заключат темата за религиозните свободи, Костадин Йорданов се ядоса и започна да напада Вашите теми, Вие сега задавате този въпрос в тази тема...в крайна сметка - от мухата - слон. Но така се получва винаги, когато имаме работа с такъв тип хора като К.Й.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|