- Дата и час: 29 Ное 2024, 00:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 2
За Никол !
It`s just...
It`s just...
- vassilev
- Активен потребител
Ами ако се срещнат един левскар със синьо мляко и един цесекар с червено мляко, 'ко става... Представяш ли си?
ами ... (пре)бита сметана? ... Кисело мляко " На Батков" - с нож (димка, камък,полицейска палка ) да го режеш...
поздрав
Хубав ден
-
aron_davidov - Потребител
-
Melly - Старши потребител
aron_davidov написа: ами ... (пре)бита сметана? ... Кисело мляко " На Батков" - с нож (димка, камък,полицейска палка ) да го режеш...
Мерси!
- muza_
- Потребител
Емотиконите на Ники и Василев са много весели. Разсмиват ...
Моето е Великденско...
Моето е Великденско...
- muza_
- Потребител
Обичам ви, забавлявайте се, толкова е слънчево времето навън! Супер!
- nk7702n
- Старши потребител
цвертно- и весло
готина песен :
От скоро време гледам все странни и интересни човечета . Научиха ме как да слагам и аз ->
Топъл ден
готина песен :
От скоро време гледам все странни и интересни човечета . Научиха ме как да слагам и аз ->
Топъл ден
-
-
Melly - Старши потребител
Док, четеш ми мислите.... Днес и аз се бях сетила за Тони Димитрова. Ама, едва сега успях да седна на компютъра, а от мобилния нито мога да отворя клипчетата, нито мога да качвам такива. Ех, ако можеше някой да ме посъветва какъв лаптоп да си купя, че се чудя от толкова време, а пък другата седмица вече трябва да реша.... От мен поздрав с :
- nk7702n
- Старши потребител
Христос Воскресе!
този поздрав да си го поделят vassilev, poli i andrea (но по равно,а не по братски- защото знам какво става с по-малкото братче )
nk77, muza, doc3 ставате съсобственици на следващата
и... накрая една ЦЯЛА песен за мен
Лек ден
този поздрав да си го поделят vassilev, poli i andrea (но по равно,а не по братски- защото знам какво става с по-малкото братче )
nk77, muza, doc3 ставате съсобственици на следващата
и... накрая една ЦЯЛА песен за мен
Лек ден
-
И за всички с пожелание за много щастие :
- nk7702n
- Старши потребител
И за Док специално( аз също обичам да се обличам в червено ) :
- nk7702n