Здравейте,
Реших да кандидатствам за длъжност обявена от Общината. Едно от изискванията са "ранг - IV младши". Имам общо над 20г. трудов стаж, от които над 10г. в МВР. Нямам никаква идея имам ли този 4ранг", т.е. отговарям ли на условието - за да си подам документите и да участвам в конкурса?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 07:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ранг, като изискване за работа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ранг, като изискване за работа
human1970 написа:Здравейте,
Реших да кандидатствам за длъжност обявена от Общината. Едно от изискванията са "ранг - IV младши". Имам общо над 20г. трудов стаж, от които над 10г. в МВР. Нямам никаква идея имам ли този 4ранг", т.е. отговарям ли на условието - за да си подам документите и да участвам в конкурса?
Разбира се, че ще участвате в конкурса. Ако ви питат, твърдите, че притежавате дори по-висок ранг - "І старши".
Успех!
-
Melly - Старши потребител
Благодаря!
Може ли все пак някакво пояснение.
Как да твърдя, че имам еди какъв си ранг, след като в документите ми от предишна месторабота никъде не е записан ранг.
Действително в МВР съм бил на длъжност "старши инспектор", но нямам посочена нито длъжност, нито ранг.
Може ли все пак някакво пояснение.
Как да твърдя, че имам еди какъв си ранг, след като в документите ми от предишна месторабота никъде не е записан ранг.
Действително в МВР съм бил на длъжност "старши инспектор", но нямам посочена нито длъжност, нито ранг.
- human1970
- Младши потребител
.....
Последна промяна street на 11 Апр 2011, 21:17, променена общо 1 път
-
street - Потребител
Melly написа:human1970 написа:Здравейте,
Разбира се, че ще участвате в конкурса. Ако ви питат, твърдите, че притежавате дори по-висок ранг - "І старши".
Успех!
Кандидат държавни служителю,
Колежката се е пошегувала, но явно не сте я разбрали. Държавният служител трябва да има изострено чувство за хумор. Там не е като в полицията! Без да ви разочаровам, но първия тест не го издържате!
И за да имате някаква полза от мен, обърнете още веднъж внимание на обявата от Общината, която и да е тя! Не всеки, който реши да кандидатства има ранг, в случая 4-ти младши. В такива случаи изискването е ранг или Н години професионален опит, в конкретната обява вероятно е 2 години. Ако не можете да докажете професионален опит, пиете една студена мастика с кристали и продължавате да дебнете други конкурси. Най-сигурно е да кандидатствате за длъжност младши експерт, там не изискват нито стаж, нито професионален опит и вероятността да Ви допуснат е голяма, разбира се с още 40-50 младежи. Но не се отчайвайте, при мен тия дни ще се пенсионира един младши експерт, така че длъжността не зависи от възръстта!
- direktor
- Нов потребител
Зависи за каква длъжност кандидатствате в Община, най-вероятно е да нямате необходимия служебен стаж. Ако сте заемали преди 1999 г. на длъжност за която се изискват подобни дейности и функции ще Ви се зачетат.Пробвайте.
- da345
- Младши потребител
street написа:.....
Абе ти какъв адвокат ще ставаш като непрекъснато си триеш мненията. Чак ме хваща яд, че не съм успяла да ти уловя крилатата мисъл.
-
Melly - Старши потребител
Благодаря за отговорите.
Ще кандидатствам, като представя документите си за трудов стаж - комисията да преценя.
Ще кандидатствам, като представя документите си за трудов стаж - комисията да преценя.
- human1970
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|