начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Крадец на вода от съседите

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Крадец на вода от съседите

Мнениеот bebelan » 11 Апр 2011, 19:06

В блока ни съсед не си плаща водата и се начислява на останалите чрез общия водомер на входа."Софийска вода'' казват ние да се справяме и не иска да го пуска на база .Водомерът му е счупен и не пуска проверки на тримесечие от години.Как да задължим съседа да си плаща задълженията?
bebelan
Нов потребител

Re: Крадец на вода от съседите

Мнениеот REVOLUTION » 11 Апр 2011, 19:14

bebelan написа:В блока ни съсед не си плаща водата и се начислява на останалите чрез общия водомер на входа."Софийска вода'' казват ние да се справяме и не иска да го пуска на база .Водомерът му е счупен и не пуска проверки на тримесечие от години.Как да задължим съседа да си плаща задълженията?

Така ли?Колко интересно. :lol: :D .Ами съберете се целия вход , пък упълномощете 1 адвокат , пък им друснете няколко иска и си вземете надвзетите Ви пари , пък после ВИК пак да помислят от кого се краде и кой краде.Гледа ги , я а ма ха , както вика баба , оставили си добросъвестните им клиенти да се оправят с некоректините им платци.Ми те открили пак кокунизма.
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Крадец на вода от съседите

Мнениеот toni_sf » 12 Апр 2011, 09:07

до-bebelan Аз съм сигурен ,че ако подадете официално запитване до тях отговора няма да бъде такъв.Дано не съм прав но мисля , че само разговаряте с инкасатора ,и съм сигурен ,че този си има партида и на него му начисляват на база ,а Вас Ви лъжат така защото през три месеца си начисляват загубите които са се случили по време на ремонтите им :D и го разберете правилно винаги има разлика между общият водомер и изчисленията по водомери на живущите особено ако има някой на база ако са повече още по добре за доставчика.Даже и всички да сте на водомери за една година ще Ви се губят най малко хиляда кубика и те не са виновни защото има разлика в данните.Казвам Ви аз живея в кооперация със 90 апартамента всеки месец отчитат водомерите но как не знам ,като ги няма хората в къщи през работното им време оставят бележка с данните и на всяко тримесечие имаме залепено съобщение,че поради некоректност от дадени данни :D се губели между 700-1000 кубика. И това вече понеже е минало се начислява на всички допълнително :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Етажна собственост