Здравейте,
в момента ми изтича последният неплатен отпуск, на който имам право и искам да напусна работа, защото няма кой да ми гледа децата.
Въпросите ми са:
По кой член е най-добре да напусна, с оглед на това да имам право на миксималните месеци на трудовата борса (споменаха ми за чл.327 ал.3 или чл.328 ал.1 т.12)
Какви документи за ми необходими за регистрация на трудовата борса?
Благодаря предварително!
Приятен уикенд!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 08:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да напусна работа-по кой член?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как да напусна работа-по кой член?
Моля Ви за отговор
- villy_d
- Нов потребител
къде Ви е "обективната" невъзможност за изпълнение?!
аз бих пробвала по 331.
аз бих пробвала по 331.
- da345
- Младши потребител
работодателят дължи ли ви някакво възнаграждение към момента ?
- dim7420
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|