начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Прави ли са РИОКОЗ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прави ли са РИОКОЗ?

Мнениеот alexandar25 » 05 Апр 2011, 12:31

Здравейте, подадох сигнал в РИОКОЗ за това, че в апартамента ми нахлува дим, както от съседите които си палят камината, така и от близостоящите фургони на строителите, които горят какво ли не.

Подадох сигнал на основание Закона за здравето. Според мен това са органите които трябва да следят за неблагоприятните фактори опасни за здравето. Получих писмо с което ми отговарят, че те не са компетенти да разрешат случая, а това било от компетентността на ОС на блока???/

Правили са или да сезирам и РС?

Благодаря Ви,
Аватар
alexandar25
Потребител

Re: Прави ли са РИОКОЗ?

Мнениеот alexandar25 » 23 Авг 2011, 10:00

:roll: :roll: :roll:
Аватар
alexandar25
Потребител

Назад към Етажна собственост