- Дата и час: 29 Ное 2024, 00:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пеналисти- вие сте: е ли това пореден кьорфишек?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Пеналисти- вие сте: е ли това пореден кьорфишек?
Хм, за да може да се даде някакво хипотетично мнение ,трябва поне относително да се знае в кво аджеба е обвинен ,щот тва сега си е чисто фърляне на фасул
- sava
- Потребител
poli_g написа:Такааааа, това ми напомни друга тема- относима към настоящата и доказваща съмнително единния стандарт, когато се подхожда към идентични казуси ( щото повдигнахте питането с доходите и възможностите):
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f ... 86#p446779
НЕма такова равенство пред закона, `начи , но и НЕма такава държава
И какво му е идентично на казуса??!?!?!?
Кой е коментирал имотното състояние на арестувания магистрат?!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Хм, както отговори един магистрат мой състудент "Парите са ми далавера от фондовата борса и интернет продажби", а иначе4 засега казус няма , както предполагам е заявила "Отговорната прокуратура" "След едногодишно разработване /може и повече/ обвинението още е работно и на много ранен етап" с две думи , абе има нещо , ама и ние не знаем какво , та за тва лющиме всичко което набараме в НК пък квото дойде.
- sava
- Потребител
.
Последна промяна poli_g на 14 Дек 2012, 00:51, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Брюксел чака, Брюксел бди , Брюксел не спи .На оружие братя с организираните чавдарчета /техната мама/ с тая богатееща кръвопиеща прослойка пенционерите/някъде чух , че за утрепан пенционер дават 50 кинта и два кубика екобрикети/, с корупцията да застанем под лозунга"Нито стотинка над сметката на тия гадове таксиметраджиите" и "Ни лев бакшиш у кръчмата" .Напред другари ,ние таквоз сме зад воденицата.Банзааай.
п.п.Миналата седмица в районен съд на една от залите видях на карнета с делата съдия ...............Петър Сантиров 71-ви състав .Не знам какво да мисля
п.п.Миналата седмица в районен съд на една от залите видях на карнета с делата съдия ...............Петър Сантиров 71-ви състав .Не знам какво да мисля
- sava
- Потребител
sava написа: п.п.Миналата седмица в районен съд на една от залите видях на карнета с делата съдия ...............Петър Сантиров 71-ви състав .Не знам какво да мисля
Тоя Сантиров не е оня Сантиров. Но скоро и "онзи" ще се върне на работа
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
gudio написа:sava написа: п.п.Миналата седмица в районен съд на една от залите видях на карнета с делата съдия ...............Петър Сантиров 71-ви състав .Не знам какво да мисля
Тоя Сантиров не е оня Сантиров. Но скоро и "онзи" ще се върне на работа
Ъхъ кво съвпадение на имената викаШ???
Тцъ тцъ тцъ аз па как не сетиш , че има поне 15 -20 съдии с тва име
- sava
- Потребител
Този е "Петър Сантиров-младши".
Да се готви следващия...
Да се готви следващия...
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:Този е "Петър Сантиров-младши".
Да се готви следващия...
Баси тва ше да е някво чудо ,щот знам "старши" от как беше младши прокурор ,та после се писа пишман съдия.Та много бързо съ въдят бре .Тоя ше тряаа да е заченат когато на старши му е пораснало първото косъмче / на брадата имам предвид/
- sava
- Потребител
Da mihi factum dabo tibi jus. Не мисля, че е редно да се коментира дело, на което не познаваме фактическата обстановка. Не е моя работа, но предлагам да не превръщаме юридически форум в клюкарски.
- di_jenzie
- Младши потребител
di_jenzie написа:Da mihi factum dabo tibi jus. Не мисля, че е редно да се коментира дело, на което не познаваме фактическата обстановка. Не е моя работа, но предлагам да не превръщаме юридически форум в клюкарски.
Правилно тва го установихме още одеве
- sava
- Потребител
( заличавам написаното... свикнах, подранила съм, а е нужно още време...)
мъхъ...
Е, за сега очевадно "правилната позиция" е тази:
мъхъ...
Е, за сега очевадно "правилната позиция" е тази:
- Гост.
- Старши потребител
Кьорфишек, пореден, стана им лошав навик на лявото крило, или борба за власт(мястото като да е апетитно- шеф на АС)?
http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0000160
В своя разпит адвокатът е заявил, че Вълков го е убеждавал, че всичко със сделката е наред и наследниците нямат против обявяването на договора за окончателен. Според назначена по делото експертиза става ясно, че в предварителния договор няма подписи на Руска Вълкова или на другите наследници. Налице са множество неистински документи, чиито автор не съответства на посочения, отбелязаха магистратите.
poli_g , много е навременна темата!
Но жалкото и страшното е, че на такива лица държавата е поверила да решават съдбите на другите!
- atanasovv
- Младши потребител
nk7702n написа:inspectora написа:Аз не знам какъв е конкретния случай и кой е прав и кой крив ... Не го знам и конкретно този какъв е що е ...
Но хайде колеги да не се правим на ощипани, щото всички знаем какви хора и как бяха назначени за председатели на Адм. съдилища когато ги създадоха ... та резултатите не закъсняват - всичко рано или късно, по един или по друг начин ще си дойде на мястото ... просто поколенията се менят и малко от малко и манталитетът на хората и за в бъдеще съм сигурен, че ще има още "по-интересни" случки, ако някои хора не се вземат в ръце и не разберат, че не може да я карат както до сега
Сега, ако се включи, я Тодор, я Костадин Йорданов относно корупцията в съдебната система, ги оставям на Вас, инспекторе!
Наблюдавам дискусията, и не се "плашете" от мен Ние сме като граждански модератори с г-н Йорданов. Хортувайте си
Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите/чл.58 от Конституцията/
http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg
Емил Димитров-Ако си дал…не си живял на празно!
- todorb2000
- Потребител
di_jenzie написа:Da mihi factum dabo tibi jus
Има и друг вариант : "Da mihi money dabo tibi jus" .
Хубавото е,че е изключение.Лошото е ,че все пак го има.
- svettoslav
- Активен потребител
atanasovv написа: poli_g , много е навременна темата!
Но жалкото и страшното е, че на такива лица държавата е поверила да решават съдбите на другите!
Държавата е виновна-Culpa in eligendo.
По темата: http://www.capital.bg/blogove/pravo/201 ... i/?ref=rss
Според мен има опит към още едно престъпление, но хайде да не дърпаме "гявола за опашката"...
- lucius_seneca
- Младши потребител
Всеки е невинен, до доказване на противното.
Закопчали са въпросното лице по информация на агент под прикритие
А как мислите, да закопчаят депутат от управляващите също по информация на агент под прикритие, но от опозицията.Това дали е възможно, драги госпожи и господа?
То имали агенти под прикрития, обслужващи опозията в една демокрация?
Закопчали са въпросното лице по информация на агент под прикритие
А как мислите, да закопчаят депутат от управляващите също по информация на агент под прикритие, но от опозицията.Това дали е възможно, драги госпожи и господа?
То имали агенти под прикрития, обслужващи опозията в една демокрация?
Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите/чл.58 от Конституцията/
- todorb2000
- Потребител
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|