Доброволно и без облъчване
Трябва ли ми адвокат?
- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искам да се оженя
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Искам да се оженя
namakak написа:Доброволно и без облъчване
Трябва ли ми адвокат?
Абе адвокат не ти трябва, по скоро адвокатка. Щото иначе е омъжване, и някак.... звучи грубо
Не съм адвокат, a любител на правото !
- nikiboy
- Потребител
Така хубаво задаваш отговора,че търпи професионален прицел в отговора.
Отговорих ти,ха да те видя ти къв жених си,аз съм до пенсиониране.
Темата е деликатна,моля само днайперисти да се включат
Всъщност имам предвид ветерани адвокати в брачните договори,без притеснение,стрелям само със спуснат предпазител И тя иска да се ожени за мен,ако да ми знае окото на бързина
С една дума ,на мен ми прикипя и реших да я свитна и да и взема страха.Он а,без да иска въздъхна от уплаха,и взе че ме обича вече.
Тасъв съм си,кво да праа,обичат ме всички.
Никой не ме насилва,аз искам семеен брак.
Няма да раждаме повече,ще строим дом за нашето дете.
Кво друго да споделя,освен ,че ако не се случи,ще има нова версия,дано господ ги вразуми.
В брака детето е единствено,с дете от първи брак на съпругата.
Кво друго да кажа по казуса
Отговорих ти,ха да те видя ти къв жених си,аз съм до пенсиониране.
Темата е деликатна,моля само днайперисти да се включат
Всъщност имам предвид ветерани адвокати в брачните договори,без притеснение,стрелям само със спуснат предпазител И тя иска да се ожени за мен,ако да ми знае окото на бързина
С една дума ,на мен ми прикипя и реших да я свитна и да и взема страха.Он а,без да иска въздъхна от уплаха,и взе че ме обича вече.
Тасъв съм си,кво да праа,обичат ме всички.
Никой не ме насилва,аз искам семеен брак.
Няма да раждаме повече,ще строим дом за нашето дете.
Кво друго да споделя,освен ,че ако не се случи,ще има нова версия,дано господ ги вразуми.
В брака детето е единствено,с дете от първи брак на съпругата.
Кво друго да кажа по казуса
-
namakak - Потребител
Ами, честито!
Дълъг семеен живот и "горчиво" на младите.
Дълъг семеен живот и "горчиво" на младите.
- Гост.
- Старши потребител
Оф дообре,
тя има дете от първи брак ,аз съм разведен с нея от много отдавна.Сега си я искам.С моето дете,тя изглежда на 30 години ,а не е на толкова Има жилище,има и пари,има и депозит.
Но аз не търся финансова изгода,а спокойствие на старини.Нашето спокойствие е съвместно.И тя се решава в името на пенсията да се омъжи доброволно за мен.
Абе искаме да сме семейство! Както си е било и трябва да бъде по съвместен фивот от 20 години.Случило се е да се разведем,защото обстоятелствата така са го предразположили.
Сега трябва да сме женени.
На нея ще й е за трети път.Тя толкова обича семейството.Тя е командира.Тя е...
Тя е жената ,която ме разбира,докато ми се кара,тя е жената докато ме гневи да ми показва правилната посока,просто тя е моята жена по Сициалиански.
Искам да се оженя
За да има бъдеще детето ми,за да имам щастие някакво и аз..
Всички да сме щастливи под снайпера на радостта,ако трябва така да напиша,гордея се с този си прицел Любовта иска мишена.Ние сме взаимна.
С адвокат ли да се бракосъчетаем или да се оставим на времето?
Предполагам ,че жената от недоглеждане може да се прицели правилно в мишената ,за това не предприемам експлузивни мерки,просто й се доверявам,да не ме свитне мене
Тя е мойъта женъ,готви,пере,чисти,децата гледа и нема претенции за храната дажи..Мене ме устройва.
Епа млад съм,щом жена стои до мен,в добро и зло!
тя има дете от първи брак ,аз съм разведен с нея от много отдавна.Сега си я искам.С моето дете,тя изглежда на 30 години ,а не е на толкова Има жилище,има и пари,има и депозит.
Но аз не търся финансова изгода,а спокойствие на старини.Нашето спокойствие е съвместно.И тя се решава в името на пенсията да се омъжи доброволно за мен.
Абе искаме да сме семейство! Както си е било и трябва да бъде по съвместен фивот от 20 години.Случило се е да се разведем,защото обстоятелствата така са го предразположили.
Сега трябва да сме женени.
На нея ще й е за трети път.Тя толкова обича семейството.Тя е командира.Тя е...
Тя е жената ,която ме разбира,докато ми се кара,тя е жената докато ме гневи да ми показва правилната посока,просто тя е моята жена по Сициалиански.
Искам да се оженя
За да има бъдеще детето ми,за да имам щастие някакво и аз..
Всички да сме щастливи под снайпера на радостта,ако трябва така да напиша,гордея се с този си прицел Любовта иска мишена.Ние сме взаимна.
С адвокат ли да се бракосъчетаем или да се оставим на времето?
Предполагам ,че жената от недоглеждане може да се прицели правилно в мишената ,за това не предприемам експлузивни мерки,просто й се доверявам,да не ме свитне мене
Тя е мойъта женъ,готви,пере,чисти,децата гледа и нема претенции за храната дажи..Мене ме устройва.
Епа млад съм,щом жена стои до мен,в добро и зло!
-
namakak - Потребител
Младата двойка има от мен печка "Раховец" , ВЕФ и антена да фаща сръбска телевизия.
п.п.А бе колеги такова да питам , ако самообеся безкрайно /щот напоследък не се понасям/ после може ли да се обявя за недостоен за наследяване?
п.п.А бе колеги такова да питам , ако самообеся безкрайно /щот напоследък не се понасям/ после може ли да се обявя за недостоен за наследяване?
- sava
- Потребител
добре сте си вие, ей! отдавна не съм ви чела...голЕм пропуск от моя страна, начи!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Донна,зестра още нямам,затова ми се прижени
То темата беше и разведряваща след всичките разводи,издръжки,номера и какви ли не срамотии на семейните взаимоотношения,та според мен трябваше и един да се жертва в името на доброто
От няколко месеца не съм чул сватбени клаксони и музика из квартала,та поне да проверя дали съществува още закона за семейството Да не съм пропуснал някоя отмяна..
Благодаря за Раховеца
Сещам се едно време имах приятели,които на сватбата зачезнаха в тоалетната да броят парите,като че за това се бяха оженили,а така и се разведоха .. за пари.
Печката е друго,да прави гоздби,да има дим и комин.На сватба не трябва да се подаряват пари.На мойта скромна,аз направих подарък на кума,той плати ресторанта.С нищо се оженихме нявга,с нищо и за нищо се разведохме.
Хубаво нещо са сватбите,весело и някак малко тъжно.
Дай боже повече теми за хубави мечти,за хубави закони,за щастливи хора.
То темата беше и разведряваща след всичките разводи,издръжки,номера и какви ли не срамотии на семейните взаимоотношения,та според мен трябваше и един да се жертва в името на доброто
От няколко месеца не съм чул сватбени клаксони и музика из квартала,та поне да проверя дали съществува още закона за семейството Да не съм пропуснал някоя отмяна..
Благодаря за Раховеца
Сещам се едно време имах приятели,които на сватбата зачезнаха в тоалетната да броят парите,като че за това се бяха оженили,а така и се разведоха .. за пари.
Печката е друго,да прави гоздби,да има дим и комин.На сватба не трябва да се подаряват пари.На мойта скромна,аз направих подарък на кума,той плати ресторанта.С нищо се оженихме нявга,с нищо и за нищо се разведохме.
Хубаво нещо са сватбите,весело и някак малко тъжно.
Дай боже повече теми за хубави мечти,за хубави закони,за щастливи хора.
-
namakak - Потребител
Хм, ти ше излезеш късметлия, трудно се жених ,щото трудно беше времето и сега още по трудно се развеждам , щото опцията на другарката е "Важното е на всички да им е гадно", обстоятелство с което категорично отказвам да се съглася, както и да е.
п.п.Ако наистина е необходимо да подаряваш нещо питай поне младата фалимилия какво иска ,щот току виж събрала 11 сервиза за чай на завода в Полски Тръмбеш
п.п.Ако наистина е необходимо да подаряваш нещо питай поне младата фалимилия какво иска ,щот току виж събрала 11 сервиза за чай на завода в Полски Тръмбеш
- sava
- Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|