- Дата и час: 29 Ное 2024, 11:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be ! vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be !
"Налей ми чашите..
Не брой !
До горе ги пълни !"
Лекси, липсваш...
За теб !
(не брой...)
Не брой !
До горе ги пълни !"
Лекси, липсваш...
За теб !
(не брой...)
- vassilev
- Активен потребител
А специално за теб
-
lexy21 - Активен потребител
малей от кога искам да пусна това парче и винаги не успявам да улуча момента-но сега...
да опитам ?
да опитам ?
- vassilev
- Активен потребител
Ейййййййййй, много хард сте започнали деня, Василев, Лекси! Браво! Честит празник от мен - бъдете слънчеви и щастливи като днешния хубав ден! А сега :
- nk7702n
- Старши потребител
А, това е по - леко за слушане, това е специален поздрав за всички хубави хора тук :
- nk7702n
- Старши потребител
vassilev написа:малей от кога искам да пусна това парче и винаги не успявам да улуча момента-но сега...
да опитам ?
само не карай на такава музика
...това е по-подходящо...
- nikoleta_e
- Потребител
nikoleta_e написа:vassilev написа:малей от кога искам да пусна това парче и винаги не успявам да улуча момента-но сега...
да опитам ?
само не карай на такава музика
...това е по-подходящо...
Що, Ники? То понякога на човек му идва отвътре... И понеже ви обичам - за теб, за Поли, Муза, Андреа, 778899 :
Последна промяна nk7702n на 25 Мар 2011, 12:38, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Наденце благодаря поздрав за теб и скъпите ми щури съфорумци (мили съседи звучи по-добре)
п.п. днес ми е толковаааа...от сутринта, че незнам
Надявам се с голяма усмивка и вяра в добрия финал всичко да се нареди, както искам, въпреки неравностите
п.п. днес ми е толковаааа...от сутринта, че незнам
Надявам се с голяма усмивка и вяра в добрия финал всичко да се нареди, както искам, въпреки неравностите
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
nk7702n написа: Що, Ники? То повякога на човек му идва отвътре...
нали!?...и на мен така ми идат отвътре разни неща ...ама няма да ти ги казвам, че да не те водят съучастник после
сега, ако не знаете как се сАди зеле ...е време да научите
...и за щурите
- nikoleta_e
- Потребител
nk7702n написа: То повякога на човек му идва отвътре...
Ей от това идване отвътре, после ме гонят едни притеснения...
Ама, непреодолимо е...
- muza_
- Потребител
muza_ написа:
Ей от това идване отвътре, после ме гонят едни притеснения...
Ама, непреодолимо е...
Музааааа, много ме разсмиваш...добре, че си ти
ще взема да пусна оная песен
ама айде засега това
- nikoleta_e
- Потребител
Музе, нямах впредвид нещо лошо, просто доброто настроение и бурните пориви идват отвътре, влечението към хард - музиката също. Ти просто си готина, пък и ако един мъж е на място, значи може да му имаш доверие, ако не е и на челна стойка да застанеш" файда никаква". Така че, няма смисъл от притеснения, просто се отдай на щастието, защото ти си :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Музе, нямах впредвид нещо лошо, просто доброто настроение и бурните пориви идват отвътре, влечението към хард - музиката също. Ти просто си готина, пък и ако един мъж е на място, значи може да му имаш доверие, ако не е и на челна стойка да застанеш" файда никаква". Така че, няма смисъл от притеснения, просто се отдай на щастието, защото ти си :
Наде,
Знам, че нямаш предвид нещо лошо... :):)
Аз за друго...
Малко съм драка, често се шегувам и после... да не се обиди някой...
Много обичам хард музика - рок, отчасти метъл...
А, за мъжете... имам си една теория - точно челните стойки задушават и отблъскват. Изборът е... самостоятелен и строго индивидуален.
Не знам, обаче, дали е вярна, таз' моя теория...
Говорим си за мъже, докато ги няма...
- muza_
- Потребител
Поли,
За ритниците... Знаеш ли как ми идва, да наритам комшията, и още покрай него, от' мъ нервят...
Много ти се радвам за този твой скок...
За ритниците... Знаеш ли как ми идва, да наритам комшията, и още покрай него, от' мъ нервят...
Много ти се радвам за този твой скок...
- muza_
- Потребител
Тук има едно никче, което също е много цветно, слънчево...
Ще си позволя едно поздравче, от сърце ...
За 778899...
Ще си позволя едно поздравче, от сърце ...
За 778899...
- muza_
- Потребител
Теории, а ?
Какъв хубав, празничен ден. Направо му идва на човек да яхне килимчето и беж към синьото море.
Извинявам се, на всички, които не обичат хеви ритмите-ама аз си се оглеждах доста пъти и изглеждаше, че съм съвсем сам, когато ги заших он лайн .
Какъв хубав, празничен ден. Направо му идва на човек да яхне килимчето и беж към синьото море.
Извинявам се, на всички, които не обичат хеви ритмите-ама аз си се оглеждах доста пъти и изглеждаше, че съм съвсем сам, когато ги заших он лайн .
- vassilev
- Активен потребител
Полиии, знаеш ли вместо авторско право записах митническо и валутно познанията ми по авторско се свеждат до общата култура в този ред на мисли нямам намерение да предприемам каквито и да е било вредоносни спрямо теб действия Можеш да си ползваш каквото и когато ти хареса
Enjoy!
п.п. не без известни усилия резултата е удовлетворяващ
Enjoy!
п.п. не без известни усилия резултата е удовлетворяващ
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
|
|