начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ПОГАСИТЕЛНА ДАВНОСТ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОГАСИТЕЛНА ДАВНОСТ

Мнениеот cecoc1983 » 21 Мар 2011, 21:28

ЗДРАВЕЙТЕ,НА 21.04.2011ГОД. МИ СЕ ОБАДИХА ОТ НЯКАКВА ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ И МИ КАЗАХА,ЧЕ ПРЕЗ 2007ГОД. СЪМ ПОДПИСАЛ ДОГОВОР С CABLETEL(СЕГАШНИТЕ BLIZOO) И ИМАМ ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ ТЯХ ОКОЛО 200ЛВ.В ПЪРВИЯ МОМЕНТ ИМ КАЗАХ,ЧЕ НЕ СЪМ СКЛЮЧВАЛ ДОГОВОР С ТЯХ, ЗАЩОТО НЕ ПОЛЗВАМ ТЕХНИ УСЛУГИ,НО КАТО МИ КАЗАХА АДРЕСА СЕ СЕТИХ,ЧЕ ТОГАВА НА ТОЗИ АДРЕС ЖИВЕЕХ ПОД НАЕМ.ИНТЕРЕСУВАМЕ ИЗТЕКЛА ЛИ Е ДАВНОСТТА ВЪВ ВРЪЗКА С ЧЛ.111 ОТ ЗЗД ИЛИ МИНАВАМ ПО ЧЛ.110.НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ ЩАРЛАТАНСКИ РАБОТИ ,ПРОСТО ТОГАВА ОЩЕ БЯХ УЧЕНИК(НАВЪРШЕНИ 18ГОД.) И ИЗОБЩО НЕ СЪМ МИСЛИЛ ЗА ДОГОВОРА КАТО СЪМ СИ ТРЪГВАЛ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
cecoc1983
Нов потребител

Re: ПОГАСИТЕЛНА ДАВНОСТ

Мнениеот Pause » 22 Мар 2011, 09:24

Според ,мен са периодични плащания по ЗЗД ,и както се знае давността не се прилага служебно затова трябва да се позовете на нея.Все пак им остава морална гледна точка да търсят изпълнението. (120 и 111 ЗЗД)
:D
Аватар
Pause
Активен потребител

Re: ПОГАСИТЕЛНА ДАВНОСТ

Мнениеот vhdimov » 22 Мар 2011, 09:33

cecoc1983 написа:ЗДРАВЕЙТЕ,НА 21.04.2011ГОД. МИ СЕ ОБАДИХА ОТ НЯКАКВА ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ ...

След като знаете какво ще се случи в бъдеще имате достатъчно време да измислите как да реагирате.
vhdimov
Младши потребител

Назад към Общи дискусии