- Дата и час: 29 Ное 2024, 15:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be ! vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be !
Намерих я, тази песничка е за женската част от тази тема, с пожелание да бъдат по - игриви и щастливи! П-П- беше ми любима, когато беше по - нашумяла.
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Намерих я, тази песничка е за женската част от тази тема, с пожелание да бъдат по - игриви и щастливи! П-П- беше ми любима, когато беше по - нашумяла.
Наде,
Желая и на теб...
и...
Ready ... ? o-оу-о-о-оу...
- muza_
- Потребител
В това мрачно, дъждовно с гръмотевици време ми се слуша
и си мисля за
п.п. за друго нищо не съм казала
и си мисля за
п.п. за друго нищо не съм казала
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Крайно време е да спрем с лудорийките и кръшните танци...
Нещо смислено и дълбоко докосващо сърцето...
Нещо смислено и дълбоко докосващо сърцето...
Последна промяна nk7702n на 18 Мар 2011, 19:25, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
И накрая за една хубава вечер...Една друга моя любима песен от миналото - поздрав за всички непоправими романтици тук :
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро и от мен, в събота нещо трудно се събуждам, голяма поспаланка съм!
От мен това:
От мен това:
- nk7702n
- Старши потребител
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
За теб, Андреа с пожелание винаги да виждаш високо отвъд дъгата след дъжд!
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря ви. Благодаря ви и за поздравите
ще си преинсталирам уиндоуса, надявам се после да се влиза нормално.
От мен една любима на Guns N' Roses (или Арсенал Казанлък) -
Защото стана дума за танци,та няма как да пропуснем този:
nk7 Мерси за поздрава с Fantasy boy, качеството малко ми напомни на онзи период в който ако спре музиката инстиктивно търсиш молив или химикал за да навиеш лентата иначе песента си е супер
И една уикендова песен за финал след 40-тата секунда ще се досетите коя е
Хубав ден
ще си преинсталирам уиндоуса, надявам се после да се влиза нормално.
От мен една любима на Guns N' Roses (или Арсенал Казанлък) -
Защото стана дума за танци,та няма как да пропуснем този:
nk7 Мерси за поздрава с Fantasy boy, качеството малко ми напомни на онзи период в който ако спре музиката инстиктивно търсиш молив или химикал за да навиеш лентата иначе песента си е супер
И една уикендова песен за финал след 40-тата секунда ще се досетите коя е
Хубав ден
-
aron_davidov - Потребител
nk7702n написа:За теб, Андреа с пожелание винаги да виждаш високо отвъд дъгата след дъжд!
Наде благодаря, имах нужда да чуя точно тази песен. Днес съм голяма късметлийка от ранни зори ме поздравяват с любими песни, каращи ме да се усмихвам. Обичам денят ми да започва така
Специално...
-
Усмихнат ден и нека бъде лято :
Последна промяна nk7702n на 21 Мар 2011, 10:43, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Нещо назаем
-
Най-хубава си е пролетта- всичко цъфти, птичките свирят, а ако си на верандата на село - картинката е завършена Нито е, да кажеш, като в пещ, нито пък да е като в Мраз(преобръщан преди това минимум 5 пъти ) Аз чакам любимият ми(и мой ) месец- май
Сините очи вече не са на мода
Много жалко за тази песен. Супер е пее, но...След 1-вата минута започва, то е само откъс де, но си стурва. Абстрахирайте се от... другото
----------------------------------------------------------------------------------------
...... им на "големите" проблеми ! Нека е настроение и усмивката да не се страхува от бръчки
Спокоен ден от мен
Сините очи вече не са на мода
Много жалко за тази песен. Супер е пее, но...След 1-вата минута започва, то е само откъс де, но си стурва. Абстрахирайте се от... другото
----------------------------------------------------------------------------------------
...... им на "големите" проблеми ! Нека е настроение и усмивката да не се страхува от бръчки
Спокоен ден от мен
-
aron_davidov - Потребител
Е, не-сините очи винаги ще са ...
...сини !
...сини !
- vassilev
- Активен потребител
добреее щом на дневен ред са сините очи...
-
аз си харесвам и кафевите
-
|
|